Oldalak szerinti, vízszintes, többszintű, lenyíló menü

Köszönöm a választ mindkettőtöknek. Azt tudom, hogy vannak sablonok amikben vannak menük, de nem nagyon van olyan ami az oldalak alapján. Jelenleg a le 2.6.1 verziót használom. Ez a wp_page_menü csak 2.7től jelenik meg?

Sziasztok!Az első sablonomat készítem és már csak azt szeretném megoldani, hogy egy vízszintes menüm legyen, aminek a menüpontjai az Oldalak (amiket a wp_list_pages-el hívunk meg!)

a menü szerkezete ilyen lnne:

Bemutatkozás Fajok Fórum Elérhetőségek

-1. faj

-2. faj

-2.faj 1.alfaja

-2.faj 2.alfajaitt ha rákattintok a bemutatkozásra, akkor megjelenik a bemutatkozáshoz tartozó tartalom.

viszont ha az a “fajok” menüpontra kattintok, akkor egy másik, a fajokhoz tartozó tartalom jelenik meg aminek már lennének “aloldalai” (1.faj, 2.faj) amikre lenyíló menüben közvetlenül kattinthatok, nem csak az "fajok"oldalon lévő linkre kattintva. és így 3 szintig.

remélem érthető mire gondolok.

Elárulod, hogy melyik wp-verziót használod? :wink:Addig is:http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_pageshttp://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_page_menu (2.7-től)http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_dropdown_pages

Ezt dropp-down menünek hívják.

Van néhány sablon, amelyikben alapban benne van, és találtam olyan generátort is, ami CSSben megoldja ezt.Azt tudom, hogy a Brandford magazin theme-ben van ilyen menü. Már csak az a kérdés, hogy miként tudod onnan azt a részt “kivenni”