Üdv.
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok. Mégpedig: meg csinálom az oldalakat WP Adminban, majd közzé is teszem őket, szépen meg is jelennek a témámban felül. De jut eszembe kihagytam kettőt és azokat nem legutoljára szeretném, hogy megjelenjenek, de nem tudom őket rendezgetni tetszőleges sorrendbe. Kereső optimalizálás témában írták, hogy benne lesz az oldal rendezés funkció a WP 3-ban, én ezt is használom.De hol tudom ezt a funkciót esetleg bekapcsolni? Ha esetleg nem került bele, akkor esetleg bővítményt tudtok ajánlani, amivel tudnám őket rendezgetni?
A válaszokat köszönöm.
A “Menü” menüpontban tudod tologatni az oldalakat (vagy külső oldalakat is) a sorrend miatt.
Vagy használod a My Page Order bővítményt.
vagy Page Management Dropdown, honlapja http://jaschaephraim.com/wordpress/ ,
vagy pageMash, honlapja http://joelstarnes.co.uk/pagemash/
Üdv,
Az “oldalak” menü “oldal tulajdonságok” részében van “Sorrend”.
Én ezzel próbáltam sorba rakni az oldalakat, de maradt az ABC sorrend. Bár az értéket tárolja.
Ez a megoldás nem erre való?
Köszönettel
ha nem akarod tartani a sorrendet, akkor az előző hozzászólásomban lévő pagemash-t nézd meg
Nem csak wp3-ban lehet rendezni az oldalakat. Ott van a sorrend és ott van a szám. Na szépen be kell pötyögni a számot és akkor olyan sorrendbe kell lennie az oldalaknak ahogyan a számok vannak. Kicsit hablaty megoldás de a 3-ban szerencsére ezt is megoldották.
Sziasztok ez engem is érdekel wp 3 ban hogyan tudom az oldal sorrendjét beállítani ebben a sablonban http://test.wpthemesfree.com/?preview_theme=greenny-10
A fejlécet a fórumban kapott tanácsok alapján sikerült lecserélnem, de nem tudom az oldal sorrendjét beállítani.
Próbáltam úgy, hogy létrehoztam saját menüt de akkor két menü volt az oldalsávba.
Segítséget előre köszönöm!
Eszti: ebben a topicban a kérdésed előtt mindösszesen 6 hozzászólás van, és abban a hatban van kb. 3 megoldás. Én végigolvasnám a helyedben azt a hatot … nem olyan túl sok.
Eszti: ebben a topicban a kérdésed előtt mindösszesen 6 hozzászólás van, és abban a hatban van kb. 3 megoldás. Én végigolvasnám a helyedben azt a hatot .... nem olyan túl sok.
Kedves Varnyu!
Köszönöm az eddigi segítségedet.
Elolvastam az előző hozzászólásokat, a menü beállításra az jött be hogy a sablon nem támogatja a menü használatát, ha egyedi menüt hoztam létre akkor meg az volt a baj, hogy két menüsor jelent meg az oldalsávban. Az eredetit próbáltam kitörölni html ben de akkor szétcsúszott az oldalam.
Angolul sajnos nem tudok, ezért a linkek amik be lettek téve nem tudtam értelmezni, ezért írtam hogy engem is érdekel ennek a megoldása.
Sajnos még nem sikerült megoldanom, ezért kérek segítséget.
Az is jó, ha megírja valaki, hogy az eredeti oldalt lévő menüt hogyan tudom eltávolítani, mert akkor egyedi menü létrehozásával meg tudom oldani.
Segítséget előre köszönöm!
Köszönöm a segítségeket mindenkinek!
Sikerült megoldanom, csak a wp3 ban máshol van mint ahogy én anno tanultam.
Megnyitom az adott oldalt és jobb oldalt közép tájon van a sorrend beállítása, és ott beírtam azt a sorrendet számokkal amit én akartam és sikerült:)
Működik, már csak a táblázatra kell megoldást találnom.