Oldalak menü

Hi,Ismét egy idétlen kérdés:

Wordpressen belül szeretnék elhelyezni egy adminról szerkeszthető jogi-nyilatkozat részt. Amikor berakom az oldalak alá, megírom, címet adok neki, akkor megjelenik az “oldalak” menüpont alatt, de én ezt nem szeretném.A cél az lenne, hogy a láblécben elhelyezett jogi nyilatkozat linkre kattintva jönne elő az oldal, és abban a bizonyos oldalak menüben nyoma se legyen.Lehet ilyet? :slight_smile:

Ööö tehát egy copyright ?

nekem egy ilyen van dehat ezt oda teszed ahova akarod : http://debrecen-jozsa.hu/copyright.html

  1. A wp_list_pages template tag (ami általában használatos sz Oldalak listázására) tud mindenféle varázslatot a paraméterekkel. Csak el köll olvasni:

    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_pages

    pl. exclude=13,23,33 stb.
  2. másik parameter: depth=1 - ekkor csak az “atya” oldalakat jeleníti meg, a gyermekeket nem. Ergo, a jogi nyilatkozatot gyermekként mented el.    smindígy.    (az adminban látod a linket hozzá, úgyhogy a lábazatban manualice beteszel egy linket neki)

lov3r, az exlude-ra van már egy zsírkirály plugin, tegnap találtam:A plugin aktiválás után az oldal szerkesztésekor a jobb oldali sávban választhatod ki, hogy szerepeljen ez az adott oldal a navigációban vagy sem.Katt: http://www.instinct.co.nz/hide-pages-plugin

moshu: köszi szépen!erdelyi_norbert: ezer köszönet neked is! :slight_smile: