A következő gonddal szembesültem.
Szeretném azt megvalósítani, hogy új oldalt hozzáadok a már meglévőkhöz. Azonban, azt szeretném ha a felső menüsorba nem jelenne meg ez az oldal, viszont a jobb oldaliba igen.
(Tehát a topmenu-be ne, a sidebar menübe igen.)
Meg lehet ezt oldani adminból vagy marad a html kódolás?
Szerintem ezzel a kettővel meg lehet oldani:
exclude pages
Ez azt tudja, hogy a fő navigációs menübe bekerüljön-e az oldal vagy ne.
multipages widget
Ezzel több sidebar menüt is létre lehet hozni.
rosszul emlékeznék? de alap wordpress behívással is meg lehet adni, hogy egyes page-eket kihagyjon, és akkor nem kell plusz plugin sem…!!!
Syska,
Pont most töltöttem le. http://www.instinct.co.nz/hide-pages-plugin/
Az oldal irásakor berak egy plusz opciót: “Page Visibiltiy: Exclude Page from Navigation”
– A magyar fordításhoz már több cégtől kértem ajánlatot, eddig nem jött válasz
UPTADE: a side menüvel nem tudom mit csinál, azt még nem próbáltam
Pontosan hol? :)
éééés: nem emlékeztem rosszul:
Persze mano jol emlékszel csak kodolás nélkül szerette volna megoldani a történetet.
ez nem HTML kód, hanem PHP!
Talán a php nem kódolás? :D
Köszönöm, akkor majd így oldom meg. :)
én csupán rád utaltam... :D
Úgy miként lehet, hogy csak bizonyos id-jű oldalak jelenjenek meg? mi az exclude ellentéte?
Vagy esetleg lehet kategóriára korlátozni? Csak X kategória bejegyzései kerüljenek megjelenítésre a kezdőlapon?
include
Szia Syska!
Ha valamit létrehozol, akkor az megjelenik. Azért hoztad - elvileg - létre, nem? Tehát, ez a logikai alaphelyzet.
Ha nem akarod, hogy - bármilyen ésszerű, vagy ésszerűtlen okból - mégis megmutattassék, akkor el kell valahogyan rejtened; ekkor exclude.
Ha a kizártat mégiscsak meg akarod jeleníteni, akkor feloldod a kizárását.
És ezt a logikai játékot el lehet végezni az oldalakra is, kategóriákra is.
Egy megrendelést teljesítek és van benne egy olyan, hogy top menübe ne legyen, a sidebar menüben pedig igen.
Köszönöm, ez jó megoldás.
Ezt miként lehetne kibővíteni, hogy kihagyjon x,y,z, id-jű oldalakat?
Az exclude-osnál valami + Oldalak felirat jelenik meg és nem bírom eltüntetni. :(
Próba szelence
egybként a google-be beleírod, hogy “wp_list_pages exclude” és az első találat megmondja!
Próba szelence[/quote]
Ez az! Köszi szépen. Gúglízva is így van, megnéztem, köszi Mano!
(Amúgy a kódból a "??:)" részt is bemásoltam és nézem, hogy kerül a menübe ilyen. :D )
??:)[/code']
Próba szelence
Ez az! Köszi szépen. Gúglízva is így van, megnéztem, köszi Mano!
(Amúgy a kódból a "??

Inkább nem is mondok semmit, álljon itt ez a mondat csak azért, hogy ne csak egy üres, bambán néző szmájli bárgyúlkodjon benne! :o