oldalak, lájkolás és egyéb hülye kérdések

Sziasztok!Remélem, nem csinálok felesleges topikot, de mivel nem tudom a “vágyaim” értelmes elnevezését, ezért kereséssel nem jutottam semmire. A következőket szeretném a blogomra elhelyezni, de nem tudom, hogyan kell kattintgatnom, hogy minden sikerüljön:
  • oldalak – a fülecskéket elneveztem – megjelenik az írás, amit az oldal szövegének szántam, ha rákattintok – szeretném, ha nem csak ez az oldal jelenne meg, hanem az ugyanolyan tag-gel ellátott bejegyzések is. Lehetséges ez?
  • adsenses ablakot szeretnék elhelyezni, ezt hogy tudom megtenni? Ráadásul saját nevet is szeretnék adni a hirdetéseknek, hogy ne uncsi „google hirdetések” legyen az elnevezés, hanem passzoljon a többi link, archívum, stb stílusához
  • facebook-os lájkolást szeretnék egy-egy bejegyzéshez kapcsolódóan (tehát ne a blogot lehessen lájkolni, hanem egy-egy bejegyzést)
  • link within.com lehet wordpressen? Vagy valami hasonló?    .com-os blogom van és spring a témám, ha ez számít.    Köszi!

Szia!

“szeretném, ha nem csak ez az oldal jelenne meg, hanem az ugyanolyan tag-gel ellátott bejegyzések is”

A Blog in Blog plugin lesz a megoldás. Annyi, hogy nem Tag alapján dolgozik, hanem a Category-kat hozza be egy bizonyos oldalra.“adsenses ablakot szeretnék elhelyezni, ezt hogy tudom megtenni?” A widgetekbe egy új text beillesztésével könnyedén beteheted és a címnek azt adsz amit szeretnél. Ezek valamenyik oldalon fognak megjelenni vagy ahol a konkrét widget van. Ha szöveges a hird., akkor a hird. készítésénél tudod formázni (betű típ., szín, méret…)Ez az oldal segít “lájkolni” :-DDD

Köszönöm szépen!Háromból kettő sikerült is, a harmadikkal pedig majd később megpróbálok megküzdeni :slight_smile:Tényleg köszi, nagy segítség voltál!

Ne küzdj(harcolj), publikálj smile.gif

Melyik az a harmadik?


'Vontató wrote on '2010-06-03:
Ne küzdj(harcolj), publikálj smile.gif


Melyik az a harmadik?a blog-in-blog-os nem megy, de ma megkérem az okos öcsémet, neki biztos menni fog (ha már tudjuk, hogy mire kell rákeresni) - én antitálentum vagyok mindig :S

Nyiss egy postot, ami legyen üres és a neve legyen egy darab pont.

Ezt állítsd be minden kategóriádra.

Aztán menj a blog in blog adminjára, így minden kategóriának megtudhatod a számát.Itt jelöld ki melyik kategória ne jelenjen meg a főoldalon… értelemszerű.Aztán készítsd el azokat az oldalakat, amiket szeretnél, és az oldal text részébe tedd be a “behívó kódot”, hogy a blog in blog tudja, hogy melyik postot hova hívja be.

A “behívó kód” ez lenne: [blog_in_blog category_id=1 num=5]

“id”-hez a kategóriának a számát írd be, amit a blog in blog adminjában látsz

“num”-hoz azt a mennyiséget, amennyi postot szeretnél látni egy oldalon belül lapozás nélkül

Itt írják: http://wordpress.org/extend/plugins/blog-in-blog/installation/Ui.: “én antitálentum vagyok mindig :S”

Vigyázz a gondolataiddal! Valóra fognak válni.

Sziasztok!Lehet én vagyok a béna, de nekem nem működik ez a blog-in-blog. pedig nagyon jó volna, más lehetőség nincs esetleg?

Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, de nem igazán értem azt, hogy ez honnan tudja melyik oldalra akarom én az összes oldalként létrehozott bejegyzést megjeleníteni???Jani

Er a rész pontosan leírja “Aztán készítsd el azokat az…” egy bejegyzéssel a tied felett.