Oldalak Kategorizálása

Üdv!











Egy újabb kérdést tennék fel, a bölcs Wordpress szakértőknek! :slight_smile:











A kérdésem az lenne, hogy az oldalakat lehet-e kategorizálni? És ez a kérdés onnan jött, hogy mikor használom az adott oldalamon a keresőt, akkor úgy hozza ki találatokat, hogy az adott talált oldalnál a cím alá még kiírja ezt is:





Kategóriák: Nincs kategorizálva by: próba1











Tehát az alakja hasonlít a bejegyzésekéhez. Viszont lehet én vagyok az ügyetlen, de a wordpress admin részen nem találok olyat, hogy egy adott oldalhoz hozzá rendeljek kategóriát úgy ahogy a bejegyzéseknél…











Van erre-e valami megoldás? :slight_smile: Válaszokat és hozzászólásokat mint mindig, előre is köszönöm!

Az adminban létre tudsz hozni kategóriákat. Amíg ezt nem teszed meg, a bejegyzéseid a Nincs kategorizálva kategóriába kerülnek. A legegyszerűbben új bejegyzés létrehozásánál tudsz kategóriát létrehozni a jobb oldali opciókban.

Üdv!











Vannak kategóriáim és ezeket bejegyzésekre használom is, de én most nem a bejegyzésekre szeretnék kategóriát rakni, hanem az oldalakra is szeretnék kategóriát rakni! Ezt hol tudom megtenni, mert azt tudom hogy hol kell új kategóriákat létrehozni és hogy bejegyzésekre rá rakni stb. De én oldalakra szeretnék kategóriát rakni (remélem érthető most már a kérdésem…) :slight_smile:

sehogy, oldalt nem lehet kategóriába rakni. csak egy másik oldal alá.

Az oldalakat nem lehet kategorizálni tudtommal. Az,hogy kiírja,hogy “Nincs kategorizálva” azért lehet, mert a sablon készítője valamiért a keresési eredmény kilistázásába berakta a kategória megjelenítését…és mivel az oldalaknál nincs kategória, így nem tud vele mást csinálni,minthogy ezt írja ki…gondolom én.

Értem, köszönöm a választ!





Üdv.: bob















'charlie' wrote on '2009-09-25:




sehogy, oldalt nem lehet kategóriába rakni. csak egy másik oldal alá.

Balou Neked is köszönöm a hozzászólásod, majd akkor átnézem a search.php-t aztán kiveszem :slight_smile:

Most már ez is lehetséges. :wink: http://efrud.eu/oldalak-kategoriakba-sorolasa/





Remélem segít.

De jó vagy!!! Köszönöm szépen!! :wink: :slight_smile:

Nincs mit, használd egészséggel. :wink: