Oldalak és kategóriák hozzászólásai

Sziasztok!

Ismét egy kis segítséget kérnék Tőletek. Nem találtam erről itt leírást, persze ettől függetlenül még lehet…

Nos a következő lenne a problémám: az “oldalak” és “kategóriák”-hoz is hozzá lehet szólni a weblapomon. Most úgy van beállítva, hogy csak utólagos moderáció után kerülnek ki a kommentek a lapra. Ezzel nincs is gond, mert ez működik mindkét esetben (oldalak és kategóriák). Az “oldalak” esetében a hozzászólásokat amikor elküldi a szerző, akkor ez az elküldés után már nem olvasható számára a lapon, ennek szerintem így kellene működnie. Megírta, elküldte és majd én moderálom, a kommentnek nem kell tovább látszódnia. Míg a “kategóriák” esetében, a hozzászólás ugyanúgy elmegy, de látszódik a komment egy kis megjegyzéssel, hogy “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” Kipróbáltam, egy másik gépről és úgy tűnik, hogy más nem látja ezeket, de én azt szeretném, ha elküldés után egyáltalán nem látná már a hozzászóló sem. Tehát, ha lehetséges, akkor azt szeretném megoldani, hogy a “kategóriák” hozzászólásai se látszódjanak az elküldés után. Már nézegettem az admin felületet, de nem találtam erre megoldást. Ha tudtok légyszi segítsetek.

Köszönöm: Ian :wink:

Sütik miatt látszódik. Ezért nem látod más gépen, de már ugyebár más böngészőben sem. Egyébként ez azért van, mert ha nem látszódna akkor valaki megírná 4-szer ugyanazt, mert azt hinné nem ment el a hozzászólás.

Köszönöm a válaszod! Valóban másik böngészővel megnyitva azt az oldalt, már nem látszódik a hozzászólás. Az viszont továbbra is érdekes, hogy az “oldalak” esetében a hozzászólás elküldése után rögtön eltűnik a komment, persze az adminban már ott van. Míg a “kategóriák”-nál meg úgy van, ahogy Te írtad. Persze ennek különösebb jelentősége nincs, ez csak egy pici dolog, amit tulajdonképp problémának sem neveznék…

Hát látod viszont ez engem is elgondolkoztat, majd utána nézek hogy miért lehet ilyen, vagy, hogy egyáltalán hogyan is van ez.