Oldal vagy bejegyzés a kép nélküli hírdetőtábalszerű infosorozat

Sziasztok!



Nekem először az jutott eszembe, hogy pl. iskola számára az alkalomszerűen megosztandó hirdetőtáblaszerű információkat egy pl. aktuális menüpontban bejegyzések küldésével oldanám meg, de ekkor megjelenik a “CATEGORY ARCHIVES: AKTUÁLIS” felirat és egy csomó plussz dolog és funkció, amitől a megjelenés nem kívánt lesz: A dátum oké, az jöhet, de Aktuális kategória az nem kell és a tovább gomb se, sőt ha hosszabb a tartalom, akkor levágja a felét nyilván, ahogy a bloggolás megkívánja. Ha bejegyzéssel, akkor hogyan szépíthetőek a hiányosságok?



Akkor inkább oldallal lehetne megoldani? De akkor a hír feladásának a dátuma nem nyilvántartható.



Ugyanez az eseményekre is igaz - a megtörtént eseményeket is szeretném megjeleníteni, pl. valahogy így: http://www.bolyai-debrecen.sulinet.hu/hirek.html

akkor mivel érdemes megoldani: bejegyzésekkel vagy oldallal?



Köszönöm előre a segítségeteket!

Át kell alakítanod a kategória archívum oldalát a sablonban (valószínűleg archives.php), törölni a nem kívánt elemeket. Ugyanitt a the_excerpt helyett the_content (ez felel azért, hogy ne bevezetőt jelenítsen meg, hanem a bejegyzés teljes tartalmát. De ha itt kicseréled, akkor mindenhol (archívumban) a teljes szöveget jeleníti meg. Ha csak itt szeretnéd, akkor egyedi kategória archívumot kell létrehoznod.

http://codex.wordpress.org/Category_Templates



Híreket kategorizált bejegyzésben.