Üdv.
Olyan problémám lenne, hogy pár napja nem működik megfelelően az oldalak szerkesztése. A baloldali főmenü rendesen működik, viszont a szerkesztő felületen egyik gomb sem reagál(média hozzáadás, állapot, nyilvánosság, semmi sem). Olyan mintha a javascript nem működne, de azért ennyire nem értek hozzá hogy ezt így egyértelműen kijelentsem. Egyedül a közzététel gomb működik.
Érdekes mert új bejegyzésénél minden normális, szóval csak az oldalaknál van gond.
Illetve még egy fontos dolog, hogy csak nekem mint adminisztrátornak csinálja ezt a hibát, alacsonyabb jogosultsági szinten tökéletesen működik, szóval nagyon furcsa.
Érdeklődnék, hogy szerintetek mi lehet a gond?
Köszönöm
Milyen bővítményed van, ami kifejezetten az oldalaknál fejthet ki hatást?
Volt valami frissítés részedről?
Próbáld bővítmények kikapcsolásával, ha nem javul, akkor azok mellett a sablont is állítsd át a gyárira.
Üdv syska!
A héten frissült az All In One WP Security, a User Role Editor, meg talán nemrég ez is: TinyMCE Advanced. Ez utóbbi kettőről gondolnám, hogy okozza, de mindkettőt kikapcsoltam és semmi változás. A WP-Security-t meg nem merem kikapcsolni mert félek megtámadnak
Sablont is állítottam de annál se volt változás. Vírus keresőt végig futtattam, de semmit nem talált. Nem tudod mi okozhatja?
Vicces hogy úgy kell szerkesztenem, hogy nem adminként, hanem egy szerkesztőként lépek be. Régóta dolgozom worpdressel de ilyet még nem láttam
Ki lehet kapcsolni pár órás teszt időszakra a biztonsági bővítményt, főleg ha a wp motor friss.
Meg kéne nézni a hibakonzol mit ad ki a böngészőben.
Próbáltad több böngészővel? Cache totális ürítésével? (Pl. inkognító módban ránézve)
Üdv Syska!
Rájöttem mi okozza, viszont nem tudom hogy oldjam meg. A W3 Total Cache plugint ha kikapcsolom működik minden. Viszont ahogy bekapcsolom az admin odlal-szerkesztését blokkolja rögtön. Nem tudod ilyenkor mit lehet tenni?
Köszi
Írni a bővítmény support oldalára.
Nem ismerem annyira azt, hogy így tudnám. Esetleg az admin cache-elését ha ki lehet kapcsolni, akkor azt megpróbálni.
Köszönöm a válaszokat Írok akkor nekik