Oldal szerkesztése sikertelen.

Sziasztok,Érdekes dolgokat tesz velem ez a Wordpress, két napja még szépen működött, ma pedig nem hajlandó közzétenni az új oldalt. Folyamatosan csak ezt a hiba üzenetet kapom.Megnéztem az adatbázisban a wp_posts táblában van egy post_status mező és annak a tartalma nálam három féle alakot vehet fel. Publish ekkor megjelenik az oldal, ha itt a táblában kézzel átírom akkor megjelenik. A másik kettő az “inherit” és a “draft” draft akkor lesz gondolom, ha vázlatként kerül mentésre. Az “inherit” esetében gőzőm sincs valami örökölt oldal vagy ilyesmi lenne.Szóval “inherit” és “draft” megy de “publish” nem.Vajon miért?Ez a hiba üzenet.“Új próba oldal” oldal szerkesztése sikertelen.Újra kellene próbálkozni!

Közben annyit már ki nyomoztam, hogy beírás után hagyom, hogy automatán elmentse vázlatként, vagy akár én magam is elmenthetem. Ezután átmegyek az oldal szerkesztése menübe. És onnan simán közzéteszi.


'Lacko65' wrote on '2009-11-17:
Az "inherit" esetében gőzőm sincs valami örökölt oldal vagy ilyesmi lenne.
Az inherit típus bejegyzéshez / oldalhoz tartozó Média fájlokat jelöli.


Ezen kívül egyébként lehet még revision és pending is a mező tartalma.
Na de, azt próbáld meg, hogy kikapcsolsz minden plugint, és úgy próbálod elmenteni.

Sajnos továbbra sem hajlandó. Nincs más ezek szerint úgy kell elkészíteni az oldalaimat, hogy vázlatként mentem utána át a szerkesztéshez és onnan már ki tudja tenni. hm?

Még azt vettem észre, hogy némelyik oldalnál, lehet az az adminon belül, vagy éppen kint a lapon pl hozzászólás beírásakor. Nem lehet megjeleníteni az oldalt, üzenetet dob a böngésző. Mert valamiért ki vágja a domaint az elérési út elejéről.Pl: http://www.wordpressoldalam.hu/blog/?p=1#comment-3helyett:http://blog/?p=1#comment-3Csak ennyi és hát azt persze nem találja. Ennek lehet köze az oldal közzététel hibájához?

Valemelyik bejegyzést, bejegyzéseket, nem egy word-ből, vagy honlapról másoltad be közvetlenül?Ha azokra ránézel HTML-nézetben, és kitakarítod a felesleget, akkor helyre fog állni a rend. Szerintem.

hm ez jó kérdés ki emlékszik már vissza két napra, ennyi sör után. :slight_smile:De a hozzászólásoknál már sikert értem el. Megpróbáltam a default sablont bekapcsolni és akkor jó lett a hozzászólás. Utána vissza az én sablonom és elkezdtem össze hasonlítani a két comment.php-t az enyémben volt egy ilyen sor:<input type=“hidden” name=“redirect_to” value="" />Ezt ki vettem, mert hogy a defaultban se volt és így már megy. Viszont az oldal szerkesztés továbbra sem akar jó lenni, és az a default sablonnal se ment.Nah majd szép lassan ki alakul. Ígyekszem beszámolni,az eredményekről, és hogymit csináltam, hogy másnak is hasznára legyen.

Én utoljára ilyen típusú hibaüzenettel,hogy nem lehet valamit szerkeszteni , az ingyenes tárhelyeken -főleg extra.hu- találkoztam…


'Balou' wrote on '2009-11-17:
Ne idézz feleslegesen!
Ez ugyan nem ingyenes, de már annyi bajom volt vele az idén, hogy fontolgatom egyáltalán kifizessem-e. A nyáron még olyan is volt hogy kb 20 napig egyáltalán nem lehetett elérni a szervert. Legalább is azt gondolom, mert a statisztika abban a 20 napban végig 0-ás volt. És még ha nem is küldök levelet meg nem foglalkozok vele akkor is átlagban a 70-80 látogató megvan. Egyébként pl. most du. is szerintem vagy leállt az adatbázis szerver vagy nem tudom, de nem engedett be a saját jelszavammal vagy 20 percig. Szóval ilyen. Nem írom ide a nevüket mert nem akarom reklámozni.