Oldal státusz beállítása, hogyan?

Sziasztok,

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy korábban létrehozott wp oldalt, hogyan

tudnék “Függőben” státuszra állítani. Törölni nem szeretném, mert lehet később szükség

lenne rá. Illetve ugyan ezt vissza fele, Egy függőben státuszú oldalt hogyan lehet közzétenni.

Az adminban az oldalsávban nem működik egyik link sem az adott oldalaknál.

Köszönettel

B.László

Ftp-vel letöltöd az összes fájlt. Feltöltesz egy index.php -t, aminek a tartalmát te írod meg. Ha újra kell, akkor csak visszatöltöd a fájlokat. (Persze ha az adatbázishoz közben nem nyúlnak.)

Bocsánat félreérthető volt a fogalmazás.

Nem a teljes oldalt szeretném megszüntetni, hanem csak egy-egy oldalt, a weblapon belül.

Ha be megyek az adminba és ott az Oldalak menü alatt kiválasztok egy oldalt és szerkesztésre

behívom, akkor a jobb oldalon a felső részben van ugye a közzététel gomb, és az felet vannak

a közzététellel kapcsolatos beállítások.

Itt az első sor így néz ki: Állapot:[background=rgb(245, 245, 245)] [/background][background=rgb(245, 245, 245)]Közzétéve[/background][background=rgb(245, 245, 245)] [/background]Szerkesztés

De hiába kattintok a szerkesztés linkre semmi sem történik, pedig ott lehet szerintem át állítani a

státuszt, de vajon miért nem engedi.

Szia,

köszönöm a választ de nem megy. Se a bejegyzéseknél, sem az oldalaknál.

hiába kattintok, a szerkesztés gombra nem csinál semmit, nem tudom miért.

Köszönöm a választ de sem a bejegyzéseknél, sem az oldalaknál nem működik.

A pirossal keretezett linkre a kurzor mutató ujjra vált de hiába kattintok nemműködik.

Még nem most csinálom, mert még csak most láttam azt az írásod.

Kint dolgozom Franciában és elég gatya a net itt.

OK, nagyon köszönöm a tanácsot megvan a bűnös a “Sniplets” plugin volt. Most már csak az a kérdés mit használhatnék helyette.

Mert ez a plugin felel azért, hogy ugyanazok a formok több helyen is megjeleníthetők legyenek.

Ha kikapcsolom nagyon sok meló át írogatni az oldalakat.

Vagy ez egy másik postban tegyem fel új kérdésként?

Még egyszer köszönöm!

Nem sajnos így sem működik, tehát Ő az egyedüli bűnös.

Nézelődöm hátha találok valamit helyette.

Hát végső esetben én megkeresném az adatbázisban a wp_posts (ha wp_ a table prefixed), táblában az adott oldalt leíró rekordot, majd a post_status mezőt módosítanám publish-ról inherit-re… De ez eléggé fapados módszer. Lévén, hogy adatbés vagyok, mindent onnan próbálok megoldani, de ez eléggé tré… Viszont tuti, hogy működik:-)