"Oldal sablon"

Egy oldal beállításainál WP 2.6-ban (a haladó beállításoknál) van egy olyan, hogy “Oldal sablon”.

Na, azoknak a fájloknak, amik közt ott választani lehet, mi az elérési útjuk? Egy újat szeretnék ugyanis feltölteni

a theme gyokere az

aucs

Sziasztok!

Létre szeretnék hozni egy oldalt amit én terveznék meg pl.(nem lenne sidebar stb.). A legjobb ha könnyen szerkeszthető, mivel egy portfólió oldal lesz Az lenne a kérdésem mi erre a legegyszerűbb és legjobb megoldás? Van elképzelésem de szeretném hallani a ti véleményeteket is.

Remélem van valakinek 1-2 jó tippje!

Köszönöm!

Szia! Nézd meg ezeket:

http://www.woothemes.com/demo/?t=10

http://www.woothemes.com/demo/?t=8

Bocs én fogalmaztam rosszul. Sablonra nincs szükségem, most lettem kész vele. Az egyik álltalam létrehozott oldalt szeretném átalakítani úgy, hogy a munkáimat prezentálhassam rajta. A sablon ugyan az maradna, de például eltüntetném a sidebart, kb. mint ahogy a második linken van és hasonlók. A page.php-hez nem nyúlhatok mert akkor a többi oldal is más lesz azt pedig nem akarom, csak a portfólió oldal alakítanám át. Na remélem így már érthetőbb. Erre kellene valami jó megoldás.

fogod a page.php -t atnevezed valami masra

az elejebe beirod hogy:

aztan amikor irsz egy oldalt kivalasztad ezt az oldal sablont (valahol a sajatmezok alatt van, de lehet nem latod ha sajat theme-ed van beallitva, mert bugos a wp)

ennyi

be happy

Olvastam a topicot az elejétől és érdekes is volt számomra, hogy nincs oldal sablon választóm. Most, hogy aktiváltam a defaultot pedig van. Valahogy gyanítottam is, hogy a sablonommal van a gond de összehasonlítottam a default és a saját téma page.php-ját de nem láttam érdemi változást.

Van ötleted, hogy miért nem látom ezt a részt? Mi a felelős ezért a részért?

Amúgy köszi a tippet, ez kell nekem. Ja és most látom, hogy Ebesen élsz, lehet jobban járnék ha kiáltanék egyet. :slight_smile: Én Debreceni vagyok, de ismerek egy csajt Ebesen :slight_smile:

Szóval senkinek nincs tippje hogyan tudnám az oldalsablon választót a helyére varázsolni?

a template file masold be a defaultba, csinald meg az oldalt, valaszd ki a a sablont, ments aztan valts vissza sajat themere

Igen, ez így működik de nem a legjobb megoldás. Arra már rájöttem, hogy a functions.php-ban nincs definiálva a dolog. Csak a sidebar van benne. Valószínű ez a problémaKeresgélek hátha megtalálom a kódot amivel működik. Ha megvan megírom. Addig is ha valaki tudja kérem ossza meg velem.

Köszönöm!