Egy oldal beállításainál WP 2.6-ban (a haladó beállításoknál) van egy olyan, hogy “Oldal sablon”.
Na, azoknak a fájloknak, amik közt ott választani lehet, mi az elérési útjuk? Egy újat szeretnék ugyanis feltölteni
a theme gyokere az
aucs
Sziasztok!
Létre szeretnék hozni egy oldalt amit én terveznék meg pl.(nem lenne sidebar stb.). A legjobb ha könnyen szerkeszthető, mivel egy portfólió oldal lesz Az lenne a kérdésem mi erre a legegyszerűbb és legjobb megoldás? Van elképzelésem de szeretném hallani a ti véleményeteket is.
Remélem van valakinek 1-2 jó tippje!
Köszönöm!
Bocs én fogalmaztam rosszul. Sablonra nincs szükségem, most lettem kész vele. Az egyik álltalam létrehozott oldalt szeretném átalakítani úgy, hogy a munkáimat prezentálhassam rajta. A sablon ugyan az maradna, de például eltüntetném a sidebart, kb. mint ahogy a második linken van és hasonlók. A page.php-hez nem nyúlhatok mert akkor a többi oldal is más lesz azt pedig nem akarom, csak a portfólió oldal alakítanám át. Na remélem így már érthetőbb. Erre kellene valami jó megoldás.
fogod a page.php -t atnevezed valami masra
az elejebe beirod hogy:
aztan amikor irsz egy oldalt kivalasztad ezt az oldal sablont (valahol a sajatmezok alatt van, de lehet nem latod ha sajat theme-ed van beallitva, mert bugos a wp)
ennyi
be happy
Olvastam a topicot az elejétől és érdekes is volt számomra, hogy nincs oldal sablon választóm. Most, hogy aktiváltam a defaultot pedig van. Valahogy gyanítottam is, hogy a sablonommal van a gond de összehasonlítottam a default és a saját téma page.php-ját de nem láttam érdemi változást.
Van ötleted, hogy miért nem látom ezt a részt? Mi a felelős ezért a részért?
Amúgy köszi a tippet, ez kell nekem. Ja és most látom, hogy Ebesen élsz, lehet jobban járnék ha kiáltanék egyet. Én Debreceni vagyok, de ismerek egy csajt Ebesen
Szóval senkinek nincs tippje hogyan tudnám az oldalsablon választót a helyére varázsolni?
a template file masold be a defaultba, csinald meg az oldalt, valaszd ki a a sablont, ments aztan valts vissza sajat themere
Igen, ez így működik de nem a legjobb megoldás. Arra már rájöttem, hogy a functions.php-ban nincs definiálva a dolog. Csak a sidebar van benne. Valószínű ez a problémaKeresgélek hátha megtalálom a kódot amivel működik. Ha megvan megírom. Addig is ha valaki tudja kérem ossza meg velem.
Köszönöm!