Olyan kérdésem lenne, hogy egy 930x390px méretű helyre be tudunk-e ágyazni egy kiválaszott id-jű oldal tartalmát? Mondjuk pl egy beágyazott videó lejátszót, vagy slidert?
have_posts()) : $recent->the_post();?><br />
<h2><a href=""></a></h2><br />
<br />
```<br />
Természetesen az elsődleges loop-on kívülre teszed és a page ID-t átírod a megfelelőre (pl. 14). Forrás: http://wordpress.org/support/topic/how-to-embed-a-page-into-the-main-index
Jó helyre írtam, nem akartam ezért új témakört indítani.
Szóval adott a sablon archive php fájla, ami alapján létrehoztam egy arcive-pubs php fájlt. Azt szeretném elérni, hogy ha az adott kategóriát választom ki menüből, akkor ne csak a már megadott funkciót (mi szerint az adott kategória postjai kilistázza) indítsa el, hanem hívja meg az arcihve-pubs php fájlt is, mivel abban teljesen más a szerkezeti struktúra, de ez kategóriánként változhat, így valószínűleg több kategória if utasítás is lenne, külön archive-* php fájlokra.
Szóval végülis a működőképest kódsort kellene összehozni valahogy.
De nincs category.php, akkor is ez a teendő? Ahol listázza a bejegyzéseket, és ahol tudom módosítani a kategória szerkezetét, az az archive.php az adott sablon esetén.
is_post_type_archive() : Returns true on any post type archive.is_post_type_archive( $post_type ) : Returns true if on a post type archive page that matches $post_type (can be a single post type or an array of post types).itt: http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags
PHP-n melül nem futtathatsz szkriptet, így legalábbis semmiképpen. Az is_post_type akkor lehet jó, ha custom post type-jaid vannak (post type-ok ugye a poszt, a page, az attachment stb.). Ha egy kategóriára akarod alkalmazni ezt a bizonyos sablont, akkor Efrud megoldása a legegyszerűbb: nevezd át az archive-pubs.php-t category-kategoriaslugja.php-ra és job done.
Ez már majdnem jó, de mégse, mert ha meghívom a category-1 php fájlt, akkor elcsúszik az oldal szerkezete, valamint ha az archive php fájlt hívom meg, akkor végtelen ciklusban duplikálódik és elcsúszik az oldal.