Oldal nem található. Mármint egyik sem.

Sziasztok,

Új oldalt csinálok, létrehoztam a menüpontokként majdan funkcionáló oldalakat, de egyiket sem jeleníti meg. Not found hibaüzenetet kapok, akkor is, ha a wp-adminban megnyitva az “oldal megtekintése” gombra kattintok. Kívülről, menüből ugyanez. Beírva az url-eket ugyanez. Kipróbáltam vagy 4 menüponttal (oldallal), mindnél ezt teszi.

Tudtok segíteni, miért lehet? Itt a tetthely: verofit.hu/wp

tipp: a permalinkeket állítsd vissza alapértékre.

Valószínűleg nincs beállítva mod_rewrite vagy htaccess támogatás.

Az volt, köszi!

a linkeknél saját szerkezetet adtam meg, de a htaccess nem volt rá beállítva.

Sziasztok,

ugyanez a problémám, mint Szilvinek volt. Készültem, utánaolvastam, nyomoztam, de nem megy.frown.gif

a legfrissebb WP-t használom Super White 1.0 sablonnal.

Eddig csak egy menüt csináltam meg, de 404 not found hibaüzenetet ír ki. A vezérlőpultban a “közvetlen linkek” menüpontban megtaláltam, hogy ilyen .htaccess fájlt kell csinálni. Ami ott meg volt adva programozói szöveg, azt átmásoltam egy notepad fájlba, elmentettem .htaccess néven (txt nélkül, azt mondtam neki, hogy minden fájl a mentésnél)

Felmásoltam a wp-admin könyvtárba. DE valamit nagyon nem jól csináltam, mert nem megy még mindig.

Vagy abszolút rossz helyen keresgélem a probléma megoldását?

megadom az oldal címét is, hátha így jobban tudtok segíteni: zahnbehandlunginungarn [pont] at

Köszönöm előre is a segítségeteket, tényleg utánanyomoztam, de nagyon kevés vagyok én még ehhez. frown.gif

Szép estét,

Ildikó

Nem a wp-admin könyvtárba kell másolni, hanem csak simán a gyökérkönyvtárba.

'Efrud' wrote on '2011-02-19:

Nem a wp-admin könyvtárba kell másolni, hanem csak simán a gyökérkönyvtárba.

Szia!

Köszönöm a segítségedet, így már tényleg működik! smile.gif