Oldal, mint kezdőoldal

Sziasztok!Előzmény: Friss wordpress 2.8 telepítés, első ismerkedés…

Nem találtam meg a megoldást, hogy hogya lehet elérni, hogy ne a bejegyzések jelenjenek meg a kezdő oldalon, hanem “oldal”. Lehet ez? HTML-ből csinálhatnék egy átirányatást, de az nem szép :slight_smile:

Ha link van az manualra ahol a megoldás megtalálható, az is tökéletes lenne.Üdv,

Gábor

Szia,ez szerencsére nem egy bonyolult művelet :slight_smile: Belépsz az aminfelületre, baloldalt Beállítások -> Olvasás -> Első oldal: egy statikus oldal kiválasztása. Az oldalt pedig megcsinálod simán wp-ben, segítség a WP automatikus formázásnak konfigurálásához -> Raw HTML capability (oldalanként, postonként ki/be kapcsolhatod az automatikus formázást így könnyedén kreálhatsz teljesen egyedi html oldalakat)

Köszönöm! Efelett elsiklottam.


G0r0 wrote:

Szia,

ez szerencsére nem egy bonyolult művelet :)

Feleslegesen ne idézz! Elég, ha utalsz arra, hogy kinek a hozzászólásához kapcsolódsz.Ha ez megtörtént, akkor viszont hogyan tudom eltültetni az alapértelmezett 'Home' oldalt, ami továbbra is megjelenik az oldalak között egy felső menüt tartalmazó sablonban (sablon: l2aelba-2 1.0, wp 2.8x)?

Próbáld meg a header.php-ben megkeresni elvileg valahol ott van. vagy ha nem találod másold be és megpróbáljuk megkeresni benne a fölösleges részt… :slight_smile: nekem szám szerint elcsúfítja az oldalam a felső menü és ezért ahogy van ki is viszem mindig. :stuck_out_tongue:

http://codex.wordpress.org/Main_PageEz egy szép kétnapos olvasmány, de utána wp mester és agyhalott is lesz egyben belőled, mert más emléket kitöröl :smiley:Na jó, most az egyszer megmentelek ettől. Ezt kell kitörölni ha a menüben a lapokat akarja megjeleníteni

de mi csak a Home feliratot akarjuk kivenni ez itt a bibi. ha jól emlékszem a Home feliratot át lehet nevezni. na azt próbáld meg üresen hagyni és leokézni. hátha működik… :slight_smile:

Az meg általában egy külön link szokott lenni. De meg kéne nézni a kódot, és az oldalt is, ahhoz hogy hol lehet kiszedni belőle. Küld be.

mivel a főoldalra mutató oldal nincs ezért azt külön írják be! szedd ki ha akarod.

Általában ilyesmit keress:

[*]Home

Köszönöm mindenki segítségét!A function.php-ban kellett az alábbi sort kiszedni:Code:echo '

[*]Home';
De a Ryans Suckerfish WordPress Dropdown Menu telepítésével mindez automatikusan megoldódott, ekkor nem kellett a fenti változtatás.