Sziasztok!
Ma belefutottam abba a problémába, hogy bővíteni akartam a menüimet 1 almenüvel, ami idáig nem is lett volna probléma. De amikor rámentem a mentésre, elvileg le is mentette de az addigi menüből csak kb a harmada maradt meg és azóta hiába adok hozzá új elemet a menühöz egyszerűen nem hajlandó lementeni csak ugyanúgy azt az egy harmadnyi rész marad meg. Teljesen tanácstalan vagyok mit tudnék vele csinálni, hogy újra jó legyen?
Illetve van egy régebbi mentésem a teljes weblapról, de abból hogyan tudnám visszaállítani a régi menüt? Melyik fájl tartalmazza vajon?
Előbb menj a menükezelőbe, és nézd meg, hogy nem felejtetted-e beletenni a létrehozott új almenüt, illetve használod-e egyáltalán azt a menükezelőt? (Nem váltottál sablont?)
A menü normálisan nézett ki és használtam is, csak egyszerűen ha bővítettem az elemeket nem volt hajlandó lementeni hozzá az újabb elemet.
De közben a tárhely is problémázik, egyszerűen nem jön be az oldal, lehet azzal volt kapcsolatos a menühiba is. Az utóbbi pár napban előfordult néha, hogy nem jött be az oldal. Fogalmam sincs miért, de most írtam a tárhelyeseknek remélem meglesz mi a probléma.
Olyannal találkoztatok már, hogy gyakorlatilag mindenhol fut a wp alapú oldal, csak itthonról nem akar betöltődni? Néha gondol egyet és nem jelenik meg semmi sem, de másoknak tökéletesen fut.
Közben routert újraindítva be tudtam lépni az oldalra de kb 3 perc után újra semmi sem jön be nálam, de másnál működik. Gondolom másik IP címet kaptam azzal beengedett, de utána csak letiltott de nem értem miért.
Köszi. Egyelőre most így működik, remélem továbbra is jó lesz majd. Viszont a menüm még most sem működik, hiába adok hozzá újabb elemet és rámegyek a mentés gombra kiírja, hogy elmentette, de közben mégsem adta hozzá.
Most kitöröltem az egészet és elkezdtem csinálni egy teljesen másik menüt és kíváncsi leszek abban tovább tudok-e építkezni vagy sem.
Közben rájöttem arra, hogy amikor megpróbálok belépni a tárhelyre cpanelen keresztül, valamiért az nem sikerül és ettől a ponttól kezdve gondolom letiltja az IP címem és utána már az oldal sem jön be csak ha újracsatlakozom a netre utána ismét megy.
Mire gondoltál konkrétan?
Sajnos az új menü is kiakad bizonyos elemszám elérése esetén. Hogyan lehetne bővíteni, hogy több elemet is képes legyen lementeni?
Összesen 90 elemet enged, hogy beletegyek. De régebben sokkal több volt benne, nem értem mi változhatott, hogy nem ment le többet.
Itt valaki egy 15-ös korlátba ütközött, nálad is lehet, ez a gond. (szolgáltatóval levelezte le azt a suho… kezdetű változót vagy mit átírták, annyira nem értek ehhez)
http://forum.wphu.org/topic/6186-menu-korlat/
- külföldi fórumokon is erről írtak több helyen.
Lehet, csak azt nem értem 2 nappal ezelőttig jó volt, azóta meg csak az addigi menü egy kis része jelenik meg.
Lehet, hogy állítottak valamit? Már a tárhelyesek? Az is lehet, hogy frissítették a rendszerüket 2 nappal ezelőtt és nem egyezik 100% -ban a régivel (beállítások)?
Ezeket persze nem tőled kérdezem, csak gondolkozom.
Halvány gőzöm sincs, hogy nálad is ez van-e a háttérben. Én biztosan írnék levelet a szolgáltatónak, elküldeném ezt a suho…l**aszos -os dolgot is, hogy tudnak e rá mondani valamit, tudják-e állítani stb. Ha én lennék a tárhelyes, biztosan utánanéznék, már csak hogy megtartsalak, mint ügyfél. Aztán ki tudja, lehet van annyi előfizetőjük, hogy tesznek az ilyenekre.
Már írtam nekik, de még nem válaszoltak. Mióta más foglalkozik náluk az ilyesmivel, sajnos nem valami gyorsan reagálnak.
Közben nézegettem a bővítményeket, mi lenne ha valamilyen menü bővítménnyel próbálkoznék? Létezhetnek olyanok, amelyek hasonlítanak a wp alap menüjéhez? Mármint olyan kellene, hogy lennének főbb kategóriák és rájuk menve nyílna ki az adott menüpont.
Igen, van egy pár főmenüm és azon belül akár 10 alpont is lehet. De eddig nem volt vele probléma.
Sajnos az új menü is kiakad bizonyos elemszám elérése esetén. Hogyan lehetne bővíteni, hogy több elemet is képes legyen lementeni?
Összesen 90 elemet enged, hogy beletegyek. De régebben sokkal több volt benne, nem értem mi változhatott, hogy nem ment le többet.
Szerintem gondold újra a honlapod struktúráját. Ha le is kezeli a wp ezt az elemszámot, a felhasználóknak teljesen átláthatatlan lesz.
Közben kiderült, hogy a szerveren át kellett állítani a suhosin.post.max_vars és suhosin.request.max_vars értékét.