Oldal megtekintés fizetés esetén

Sziasztok!Hogy tudom elérni, hogy bizonyos oldalakat kizárólag akkor tudjon megtekinteni a látogató ha regisztrált, és a regisztráció fizetéshez legyen kötve ami lehet bankkari/utalás/paypal…minél több a lehetőség annál jobb.

Nyilván ilyen esetben azt kell figyelembe venni, hogy ha valaki valamit el akar olvasni, akkor ált. MOST azonnal akarja. Tehát, olyan megoldást kell találni, ami azonnali, ergo nem kell rá várni. A legjobb megoldás a paypal erre a célra, hiszen jó rá a kártya és egyre több embernek van paypal számlája.Természetesen erre is van WordPress megoldás. ( mint mindenre lassan ) Korábban láttam ilyen plugint, de most nem jut eszembe a neve. Pár perc keresgélés után biztosan megleled: http://wordpress.org/extend/plugins/tags/paypal

Ez kell neked szerintem: http://wordpress.org/extend/plugins/are-paypal/

Van választék bőven, csak keresni kell:http://www.tipsandtricks-hq.com/wordpress-simple-paypal-shopping-cart-plugin-768


'charlie' wrote on '2009-09-11:
Ez kell neked szerintem: http://wordpress.org/extend/plugins/are-paypal/
Tyú! Ez aaaz! :)) Tehát ha jól látom, akkor a postokat tudom fizetőssé tenni ráadásul úgy, hogy még azt is beállíthatom, hogy hány napig?

Kösziii! :rolleyes: És mindenkinek köszönöm, hogy gyorsan próbáltatok segíteni! ;)

'charlie' wrote on '2009-09-11:
Ez kell neked szerintem: http://wordpress.org/extend/plugins/are-paypal/
Megakadtam vele. :(

A paypal működését ismerem...nade ez az are paypal izé nekem nem akar működni.

Telepítettem, a how to use résznél írva vagyon, hogy az oldalhoz ahol szeretném használni, vagy posthoz adjam hozzá ezt [Are-PayPal Users Purchased Posts/]..hozzáadtam és tökre semmi nemlátszik. :( A konfig menüjlében is kiválasztottam azt az oldalt ahova szeretném hogy tegye ezt a lehetőséget.

A lényeg még mindig annyi, hogy az adott oldalt csak az lássa aki regelt, de a reg ne legyen free.

Valaki kipróbálná, hogy ez működik-e vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Van egy oldalam egy csomó letölthető doksival..ennyi..ezt kéne fizetőssé tenni, de ne ilyen webshop formában...hanem minél egyszerűbben.

Gondoltam arra is hogy simán jelszavassá teszem, de aki kérte az oldalt neki ez így nem tetszik...marad az are paypal ...