Oldal megjelenése sablon szerint

Sziasztok

Hogyan lehet létrehozni egy kezdőoldalt, ahol a legutóbbi bejegyzések jelennek meg, és úgy néz ki, ahogy a sablon képén szerepel? Pl. ilyesmit szeretnék:

Vannak bejegyzések, de a kezdőoldalon csak egy “Ez egy minta oldal” nevű szöveg van, és köszönőviszonyban sincs a kinézete a sablonnal.

Joomlával már volt dolgom, de ez úgy tűnik, kifog rajtam. Nem jövök rá, hogyan lehet felépíteni a kezdőoldalt a sablon mintájára.

Persze, hogy nincs. Amikor WP-t telepítesz, akkor csak egy alap oldal és egy alap bejegyzés minta kerül bele. Ha van a sablonban demo (.xml), akkor feltöltöd, és máris úgy néz ki. Ha nincs, akkor a sablon adminján elvégzed a beállításokat és elkezded a kategóriákat, bejegyzéseket kialakítani. Egy adott tartalom mennyiség után hasonlítani fog.

Ha ez a Point free verziója, akkor valószínűleg nincs benne demo tartalom.

A demo oldalán általában azok a képek vannak feltöltve a beállításokról, amikkel a demo megy. https://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Point

A sablont be is kell állítani, tartalommal feltölteni, csak utána fog úgy kinézni mint a demo-ban. (demo-ban is van demo tartalom)

Ehhez általában van egy dokumentáció, főleg a jobb sablonoknál.