Oldal lapozás nem működik ClassiPress sablonban

Üdv!

Van egy oldalam, rajta a classipress 3.1.5-ös verziójú témával, és ha csinálok egy blog elrendezésű oldalt, ahol a bejegyzéseket listázza, akkor nem működik az oldal lapozás. Tehát az URL cím után odaírja, hogy /page/2/, de a bejegyzések megegyeznek az első oldalon lévővel. Egyébként az oldal kezdőlapnak van beállítva, nemtudom, hogy ez-e a gond. Illetve, ha pl címke szerint nézem a bejegyzéseket ott tökéletes a lapozás.

Segítségeket előre is köszönöm!

Mutass linket légyszíves, mert így egy kicsit - talán - könnyebb lehetne a hibakutatás.

Ha hozzászólhatok… lenne egy kérésem, nekem ugyanehhez lenne szükségem a magyar nyelvi ájlra, megoldható esetleg?

A választ előre is köszönöm!

Mi sem egyszerűbb! Ha megvetted a ClassiPress-t, akkor az accountoddal belépve letöltheted a legfrissebb verzióhoz szóló magyar nyelvi fájlokat is. :slight_smile:

Vagy körbenézel errefele: http://www.wordpress2you.com/letoltes/?did=18 :slight_smile:

Hm… ez is egy megoldás;-) Köszönöm!

Csak amíg nem vagyok biztos benne, hogy valóban megfelel-e a Classipress teljes egészében, addig nem szívesen dobnék ki ~100$-t. Sajna nem engedhetem meg magamnak;)

Vagy te kapkodtad el a választ, vagy én voltam a lassú a nyelvi fájl feltöltéssel… :slight_smile:

Azt hittem, hogy már feltettem, mert a korábbi verziókból volt fenn.

nekem olyan problémám lenne, hogy hiába állítom át a közvetlen linkeket nem müködnek a linkek az oldalon. Pl a hirdetésfeladás gomb sem akar müködni. Ha tud vki segíteni megköszönném

ClassiPress sablonról beszélünk, igaz? Adsz egy linket is, hogy aki szeretne segíteni, ránézhessen?

Alapbeállítású közvetlen link-struktúrával működik a hirdetésfeladás? A szerverbeállítások engedik a közvetlen link-struktúra használatát?

http://turkalda.vms-host.eu alapbeállításon a kategórik menü működik, viszont a hirdetésfeladás nem, ha átállítom /%postname%/ -re akkor semmilyen link nemmegy

Üdv

Lehet itt még más gond is: 2 külön névvel, 2 címről szerettem volna regisztrálni (a Hirdetésfeladás gombról), csak éppen nem érkezett meg egyik email sem… :frowning:

Elég sok beállítási lehetőség van, és furmányos a működés logikája.

Én letörölném az egészet, adatbázissal együtt, majd feltelepíteném a WP-t, és az alapsablonnal mindent beállítanék. Kezdetnek a közvetlen link struktúrát alaphelyzetben hagynám. Aztán feltelepíteni a ClassiPress-t és aktiválni, majd az alapbeállításain nagy gondossággal végigmenni.

[Friss fordítást találsz a WordPress kezdőknek oldalamon.]

Amikor az oldalakat átnevezed, akkor a slugját se hagyd ki az átnevezésből.

köszönöm a segítséget, a linkek már müködnek, de emailt én sem kapok :frowning:

Sziasztok! Én is kérném a segítségeteket ezzel az oldal lapozási dologgal kapcsolatban. nem tudom, hogy Tomi35 -nek sikerült-e ezzel megküzdenie. Én a magyar nyelvi fáljt letöltöttem, de sajnos nem hozott megoldást. Köszönöm