Oldal "kommentelhetőségének" beállítása

Sziasztok!

Azt valahol be lehet állítani hogy egy oldalhoz lehessen kommenteket írni? Pl. a bejegyzésekhez és az összes oldalhoz lehessen, kivéve az “Elérhetőségek oldalt” (Csak egy példa volt)

Vagy ha nem lehet beállítani, akkor van rá valami plugin? Előre is köszönöm a segítséget:)

Az admin felületen az “Oldal szerkesztése” lapon a jobb felső sarokban a “Képernyő beállításai”-nál állítsd be, hogy az “Interakció” legyen látható, majd a megfelelő oldalaknál pipáld be a “Hozzászólások engedélyezése” mezőt.

Köszönöm!

Ha tudnád hogy ezzel mennyit segítettél… :slight_smile:

Hello!

Nekem is hasonló problémám van, és eddig egyik fórumban sem találtam rá megoldást. Szeretném, ha a bejegyzéseinket a regisztrált olvasók tudnák kommentálni. Csakhogy hiába állítottam be, hogy hozzászólások engedélyezése, és hiába vannak minden bejegyzésnél engedélyezve a hozzászólások, erre nincs lehetőség. Biztos valami fájlban kell valamit állítani, de nem nagyon tudom, hogy mit, nem is nagyon értek hozzá…

Köszi!

Sziasztok!

Nekem be van állítva a komment lehetősége, viszont minden angolul van rajta, a rádió gomb is. Hol lehet ezeket a feliratokat átírni magyarra? 45 perce próbálom megtalálni, mindent megnéztem 3*, de nem találok rá lehetőséget. HELP!