Oldal karakterkód hiba

Sziasztok!

Kérlek segítsetek.

Pár napja 403-as hibával nem töltött be az oldalam (www.szabomeheszet.hu).

A tárhely szolgáltató lefuttatott egy ellenőrzést, és a nyitólap most jó, de az oldalak rosszul töltődnek be. Azt írták, hogy: A weboldal programjában található .htaccess fájl működése okozta a hibát. Egy automata ellenőrzést lefuttattunk rajta, mely javított 1-2 beállítást, de nem lett így sem tökéletes.

Az oldal menüpontjai hibaüzenettel töltenek be. Kérjük, ellenőrizze és javítsa a hibás részeket.

Na ehhez már kevés vagyok.

1. Ezt a fájlt, töltsd fel újra és írd felül ftp-n: wordpress/wp-includes/class-wp.php
  2. WP Admin / Beállítások /Közvetlen hivatkozásoknál tedd alapértelmezettre
  3. FTP-n töröld a tárhelyedről a .htaccess fájlt
  4. Ellenőrizd, hogy a hiba eltűnt-e.
Hányas php verzió van amúgy a szerveren? Ha a fenti nem segítene, akkor talán: https://wordpress.org/support/topic/permalinks-issue-warning-preg_match

Sikerült!

Ezer köszönet!!!

Várjál, még nem végeztünk! :slight_smile:

Most menj az Admin / Beállítások / Közvetlen hivatkozások részre. Állítsd vissza arra, hogy: /bejegyzéscíme/, kattints a mentésre.

Elvileg a wordpress új .htaccess-t hozott létre. Ellenőrizd a menüpontok elérhetőségét és, hogy nem jelenik-e meg a hiba újra. :slight_smile:

Sajnos újra előjött a hiba!

Ismét futtattak egy ellenőrzést, és visszaállítottam alapértelmezettre a közvetlen hivatkozást.

php 5.2.17

Akkor a kedves szolgáltatódnál van a hiba.

Ez az Ő saruk, írd meg nekik, hogy hozzák rendbe, hogy használhass SEO barát url struktúrát.

Melyik szolgáltató ez amúgy?

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy wp sablont használok az oldalamon és vannak olyan részek, amiket ha átírok magyarra egy php file-ban, akkor az ékezetes betűk helyett ? jelenik meg az oldalon. Tud nekem segíteni valaki? plz

Köszi!

Nem utf-8 kódolásban mented, boom nélkül.

Hogy kell? -< itt egy cikk.