Olcsóbban megúszni

Mostanában nem lehet másról hallani, hogy pénzt spóroljunk, pénzt takarítsunk meg, hiszen elég jól be kell osztani. Devizahitelesektől kezdve az alacsony béreseken keresztül a gazdagabbakig bárkinek jól jöhet ez az oldal.

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, hogy szerintetek mi kell ahhoz, hogy minél hatékonyabban működjön. Illetve szerintetek mennyire tartjátok jónak tartalmilag, kinézetileg, elrendezésileg. Valamint linképítési javaslatokat is szívesen fogadok, hogy hol érdemes ajánlanom, hol találhatom jobban azokat az embereket, akiket érdekelheti és használhatja az oldalon található javaslatokat.

Bármi jöhet, ami segíthet. :slight_smile:

Az oldal linkje: http://olcsobban-meguszni.com(Persze ti is használhatjátok, ajánlhatjátok, ha elég hasznosnak gondoljátok.)

Churchill “vért, verítéket és könnyeket” ígért… és megválasztották

Én sok munkával járó megoldást kínálok. Írnod kell…Én egy nagyon szolíd popupot feltennék a honlapra. Valahol félreeső helyen. (Legjobb jobb alsó sarok.) Késleltetve megjelenőt. (mondjuk 3-7 másodperc). Ezen pedig felajánlanék egy ingyenes tanulmányt hírlevélre feliratkozásért. A tanulmányt a sorozat végén adnám oda az ügyfélnek, de csak akkor, ha olvasgatja az emaileket. Ezt ellenőrizni kell. Csak akkor juthasson a sorozat végére az ügyfél, ha aktív! Addig meg jól el tudod magyarázni az ügyfelednek, hogy miért és hoygan tudsz Te valóban megoldást a problémájára. Ha a jó a levél sorozatod, akkor a végére már várni fogja a megoldást Tőled.Hogy a dolgot további munkával tetézzem:

Már feliratkozáskor lehetne az ügyféltől megtudni, hogy mi az a fő terület, ami őt érdekli. Mert ha nincs deviza hitele, akkor hiába írsz neki erről. A szegmentált feliratkozás segít Téged az olvasóidat megismerni. Hogy milyen szegmentálást csinálj (max 3-5) abban pedig az analytics segít. Mik a legkeresettebb kulcsszavak…Privátban tudnék ajánlani ehhez ingyenes hírlevél kezelőt és popupkészítőt, amivel a fentiek lekezelhetők.Churchill megválasztása után óriási gazdasági fellendülést hozott az országának.Választhatsz Te is. Ha foglalkozol vele, 100 %, hogy lesz eredménye. Ha nem akkor marad minden a régiben.

A hírlevél feliratkozót jobb oldalra egyik widgetbe gondoltam, az legalább nem zavarja a régieket. Ehhez van hírlevélkezelő, amiben meg tudom az említett dolgokat valósítani. Tényleg semmi problémám a popup ablakokkal, csak ugye az ip cím alapján meg a böngésző cookie alapján nem lehet jól kiszűrni, hogy új e a látogató vagy régi, feliratkozott e már hírlevélre, ugyanis egy gépnél többen lehetnek.

Az viszont jó, amit írtál. Viszont lesz aki csak azért kattint a levélben kapott linkre, hogy a végén megkapja az ígért anyagot. Ezt is ki kell majd küszöbölni. Viszont jó inspirációkat adtál ezzel kapcsolatban, mert jó kis kérdőíveket tudnék csinálni például ennek kiküszöbölésére és motiválására. :slight_smile:

Google analitics fent van, sőt wordpressnek egy bővítménye is csinál statisztikát, úgyhogy ez oké.