Olcsó tárhelyet keresek

Sziasztok!











Először is új vagyok ezen a fórumon, ezért elnézést kérek, ha a kérdésemet rossz helyen teszem fel.











Olyan emberek tanácsára, véleményére vagyok kíváncsi, akiknek van tapasztalatuk különböző webtárhely szolgáltatókkal kapcsolatban. Olvastam már sok különböző szolgáltató ajánlatait, és meglepett, hogy mennyi különbség van köztük. Láttam már ingyenes webtárhelyet is, de azokkal meg az a bajom, hogy a legtöbb reklámot rak a weboldalra, illetve nem ad kielégítő adminisztrációs lehetőséget (nem láthatom a HTTP logokat, elrejti a látogatók IP-jét, stb.).











Az igényeim nagyjából a következőek:






  [*]Nem kell sok tárhely, olyan 50 MB is elég, vagy akár 10 is.

  [*]Legyen olcsó; akár ingyenes.

  [*]Nyújtson megfelelő adminisztrációs lehetőségeket (FTP, phpMyAdmin, lássam a HTTP logokat, és akár SSH hozzáférés, bár utóbbi valószínűleg túl nagy kívánság).

  [*]Ha ingyenes, akkor domain regisztráció nélkül is lehessen használni; ilyenkor nyilván aldomain-t ad, de a cím lehetőleg .hu legyen (pl. mint a FreeWeb esetében akarmi.fw.hu). Ha nem ingyenes, és az áruk tartalmazza a domain regisztrációt is, akkor lehessen .hu -t is regisztráltatni velük.

  [*]Nem kell, hogy a világ legmegbízhatóbb tárhelyei közé tartozzon, de ugyanakkor azért mégse váljon elérhetetlenné minden második napon; és az oldal azért elfogadható sebességgel töltődjön be róla.

  [*]Természetesen fusson rajta a WordPress. :)

  [/list]



  Böngésztem ezen a fórumon, és itt ajánlottak már olyan tárhely szolgáltatót, ahol 12000 Ft/év a legkisebb csomag; de láttam olyat is, amelynek 400 Ft/év a díja; de olyat is láttam, ahol 5000 a HAVI díj volt; és mindegyik megfelelt a fenti feltételeknek. Mégis furcsállom ezeket a hatalmas árkülönbségeket. Pl. a tarhelyem.net azt írja, hogy 400 Ft-ért 500 megás tárhelyet ad mindenféle extrával egy évre; habár a domaint külön kell regisztrálnom, máshol. Viszont itt az nem tetszik, hogy SMS-ben kell kifizetnem a díjat; és nem tudom, hogy az "olcsó húsnak híg a leve" effektus érzékelhető-e a szolgáltatás minőségén. Van, aki ezt a tárhelyet használja, és elégedett (vagy épp elégedetlen) vele? A 12000 Ft/éves díjat viszont már kicsit drágállom, még akkor is, ha ez a domain regisztrációt is magában foglalja.





  Vagy tudtok más tárhelyet ajánlani?





  Tanácsaitokat előre is köszönöm,


  MegaBrutal

600HUF+áfa/hónap - 200mb-os csomag, cpanel, mysql, stb… - computerpont.hu


'mano' wrote on '2010-10-18:




computerpont.hu








itt semmilyen webhosting szolgáltatást nem találtam :o

Sziasztok











Igaz én nem WordPress-t használok, de biztosan fut az is. Drupal és Joomla is működik rajta ezért hiszem.





Nézd meg ha gondolod az oldalamat











Ingyenes cPanel web hosting PHP5/Mysql - és nincs reklám!











Ingyenes web hosting csomag tele speciális funkciókkal.











A csomag tartalma:




 • 1500 MB lemezterület, 100 GB-os sávszélesség




 • A fogadó a saját domain (http://www.yourdomain.com)




 • CPanel Powered Hosting




 • Több mint 500 weboldal sablonokat letöltésre kész




 • Könnyen használható weboldal készítő




 • Szabad POP3 e-mail doboz Webmail hozzáférés




 • FTP és webes fájlkezelő




 • PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.




 • És még sok más …











  Ha erről a linkről regisztrálsz az infóért cserébe (mód van rajtam kívül is!) akkor én is jól járok: http://www.000webhost.com/375333.html

Hello!











Én náluk vagyok: Domain-Tárhely.net





2500ft évente 2GB, csak jót tudok róluk írni.


'MegaBrutal' wrote on '2010-10-17:







Böngésztem ezen a fórumon, és itt ajánlottak már olyan tárhely szolgáltatót, ahol 12000 Ft/év a legkisebb csomag; de láttam olyat is, amelynek 400 Ft/év a díja; de olyat is láttam, ahol 5000 a HAVI díj volt; és mindegyik megfelelt a fenti feltételeknek. Mégis furcsállom ezeket a hatalmas árkülönbségeket. Pl. a tarhelyem.net azt írja, hogy 400 Ft-ért 500 megás tárhelyet ad mindenféle extrával egy évre; habár a domaint külön kell regisztrálnom, máshol. Viszont itt az nem tetszik, hogy SMS-ben kell kifizetnem a díjat; és nem tudom, hogy az "olcsó húsnak híg a leve" effektus érzékelhető-e a szolgáltatás minőségén. Van, aki ezt a tárhelyet használja, és elégedett (vagy épp elégedetlen) vele? A 12000 Ft/éves díjat viszont már kicsit drágállom, még akkor is, ha ez a domain regisztrációt is magában foglalja.





Vagy tudtok más tárhelyet ajánlani?





Tanácsaitokat előre is köszönöm,


MegaBrutal








Az oké, hogy a tarhelyem.net-nél 400-ért is adnak tárhelyet, de cserébe gyakorlatilag működésképtelen a teljes infrastruktúrájuk, plusz vastagon a fejedre szarnak, ha ezért szólsz nekik... érdemesebb helyettük valami ingyenes szolgáltatót választani, vagy inkább rászánni azt a HAVI párszáz forintot egy rendes hostingra...

hát ahogy elnézem havi pár100ért nem fogsz wp-képes szolgi-t kapni…

http://megacp.com/ -t tudom ajánlani. Relatíve olcsóak és gyorsak. Az ügyintésé jó, a domain regisztrálás a szokásos 1-2 hét. Egyedül az FTP-t tudom relative lassúnak mondani. Ezen kívül teljesen rendben vannak.

A http://domain-tarhely.net/-ről van valakinek véleménye?











Ugyanis történt az, hogy a megacp-nél van tárhelyem, de azt állítják, hogy leterhelem a szervert az oldalammal és kérik, tűnjek el onnan (persze nem értem teljesen miért amikor ugyanúgy fizetek a szolgáltatásért, mint bárki más) ezért gondolkozom, hogy át hova kellene átköltözni máshova ahol ez nem probléma. Mert néztem pl a domain-tarhely.net-et, ahol azt állítják, hogy tökéletesen megfelelnek WP-nek is, akkor gondolom ott nem jön elő ez a probléma. Vagy rosszul gondolom?

Érdekes nekem is van megacp-s tárhelyem nem volt ilyen probléma. Szerintem először nem új tárhely után kellen nézni, hanem a probléma gyökerét kideríteni. Azért van terhelés mert sokan nézik, rossz esetleg az oldal, egy plugin kiakasztja a szervert stb… meg lehet oldani a dolgokat. Természetesen ha látogatószám a bibi, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni, de akkor a domain-tarhely.net se fog jobbat adni.





Azt soha ne várjátok, hogy itthon 5-6ezer forintért kaptok egy magyar tárhelyet, amely nagyobb látogatószámot is kibír, vagy ha kibír, akkor idővel szólni fognak, mert sokba kerültök nekik. Ha valaki nagy forgalmú szájtot üzemeltet akkor ruházzon be, hiszen a hirdetésekből úgyis megtérül a befektetés.

Közben sikerült kideríteni, hogy lehet az üzenőfal bővítmény fogja meg az oldalt.

Hacsak nem bazi nagy a forgalom, egy shared-server is simán bírja. Inkább szokott a baj az oldallal lenni néha. Nekem fut több ezres látogatottság egy 8 dolcsis Hostgator-os szerverről, mégsem nyűglődnek. Igaz, nem is filmeket osztok meg :slight_smile:

Sziasztok











Csak meg szeretném írni, hogy senkinek se ajánlom a megacp.com tárhelyet, hogy nehogy más is így járjon, hogy állandóan írták, az oldalam leterheli a szervert túlságosan, akkor megmondták, hogy elvileg mi a gond. Az említett problémát megoldottam tudtommal, de továbbra is állítják, hogy gond van az oldallal de utána már nem mondták meg konkrétan, hogy mi. Semmilyen képernyő képet nem küldenek a hibáról így vagy létezik vagy nem, aztán meg lekezelően ennyit írnak, hogy költözzek el tőlük, mert a havi 80 ezres szerverük nem ér ennyit, hogy esetlegesen megoldjuk a problémát. Egyáltalán egy normális szerver szerintem sokkal többe kerül.











No comment, még egy ilyen “pofátlan” bandát nem láttam.

Nem túl szimpatikus a hozzáállás, de valamelyest érthető is tud lenni. Egyébként nekem is produkálnak a WP-s oldalak olyat, hogy hébe-hóba meghajtják a szervert, nem kicsit. Ezt előadták már a Hostgator-nál is, azok tanácsoltak hülyeséget, aztán, hogy vegyek dedikált szervert náluk. Hasonló gondot a Webdigital meg orvosolt egy kis htaccess módosítással, letiltottak egy-két automatizált dolgot, ami feleslegesen futott néha.











Erre egyébként kíváncsi lennék, hogy másnál is jelentkezett-e hasonló jelenség? Időnként megugró CPU-terhelés, aztán meg minden tovább, de addig egy megosztott szervert két vállra fektet.

Én a Tárhelyparkot használom. Bár egyenlore csak teszt funkcioban vannak rajta wordpressek de eddig semmi gondom nem volt vele és persze olcso, minden finomsággal felszerelt host.





Ha vannak rossz élményetek a Tárhelyparkkal kapcsolatban szoljatok, ne akkor lepodjek meg én is ha elindul az oldalam :slight_smile:

Nem szeretném elkiabálni, de mióta kikapcsoltam mindenféle cache bővítményt, nem tapasztaltam ilyen hektikusan jelentkező nagy CPU-terhelést, ebből adódó Internal Server Error hibákat. Vicces dolog, ha ezek okozzák a túlterhelést… :slight_smile:





Márpedig a szolgáltató szerint erős lemezhasználatból gyanakodott ezekre, mivel a cache plug-in az, amelyik szeret mindenféle file-okat létrehozni a szerveren.

Sziasztok!





A Forpsinál van egy mini tárhelyem, amelyik nem alkalmas WP futtatására. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik alkalmas a nevezett szolgáltatónál:





Dynamic, vagy még “több” kell? Köszi szépen!

Olyant keress, amihez van MySQL-is. https://www.forpsi.hu/webhosting/normal.php











Szívem szerint a Maxer.HU-t ajánlom, vagy a Hostgatort.

http://continusweb.net











Én őket ajánlom. Egy pár hónapja vagyok náluk, és nagyon megvagyok elégedve. Nem a legnagyobb szolgáltató, de jó, a szerverek nincsenek túlterhelve, + a csomagok is elég olcsóak. Kimaradás se volt eddig, az ügyfélszolgálat gyors.

Sziasztok!











Köszi. Azért kérdeztem a Forpsit, mert ott van a domainem, és van egy kis tárhelyem, de az kicsi.





És a Dotroll-ról mi a véleményetek, mert ott is van domainem és tárhelyem is.