Nyelvi beállítások

Az lenne a gondom, hogy amikor felteszek egy témát a magyar nyelvű WordPress-re, az egész oldal átvált angolra. Hol tudok nyelvi dolgokat beállítani? Azt szeretném, ha a teljes oldal magyar nyelvű lenne (mind az alapértelmezett Twenty Eleven témánál).Köszönöm a segítséget!

Szervusz!A wordpressed wp-config.php fájljában keresd meg a define ('WPLANG', ''); -ot.

a két kis köröm közé ird be hu_HU. define ('WPLANG', 'hu_HU');

A rendszer ime magyar. Viszont sablonfüggö hogy azok is azok lesznek e.

Ha nem magyar a sablonod akkor a forrásfájlokban tudod le forditani vagy ha támogatja a gettext-et

akkor poedit programmal tudsz létrehozni hu_HU.po fájlt ami magátol generálja a hu_HU.mo -t amiböl

a megjelenésed kiolvassa. Ha nem értesz php-hez akkor javaslom bizz meg vele valakit mert igy nehéz elmagyarázni.Üdv,

KardiWeb

Szia!A beállítás hu_HU volt eddig is.Ha a Twenty Eleven témához tartozó nyelvi fájlokat átmásolom egy angol nyelvű téma mappájába, az mennyire járható út? Nagyon gányolós munkát azért nem akarok végezni.Köszi.

Az a baj hogy nem mindegyik téma nyelvi része van ugy megirva mint a twenty-é. Egy próbát megér de nem garantált a müködés.

Egy kis segítség, hogy megértsed, hogyan beszél magyarul (vagy más nyelven) a WordPress: http://www.wordpress2you.com/2011/03/hogyan-beszel-magyarul-a-wordpress/

Sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok, de nem tudtam melyik kategóriába tegyem a kérdésem. De az lenne a problémám hogy egyrészt feltettem a Facebook comments for Wordpress plugint, és két darab kommentboxot mutat. KÉP LINK Átnéztem már mindent, hogy nem e maradt benne valami maradvány egy másik próbálkozásból. de nem, ezért is zavar a dolog… én még nem találkoztam ilyennel…

Tehát ha valaki tud egy kicsit szájbarágósabb, amatőrök által is érthető megoldást akkor azt megköszönném.

Másrészt pedig a legújabb WP-t nem lehet telepíteni, vagy legalábbis nekem nem sikerült, ezért egy régebbit használok. Tehát annyi volt az észrevételem hogy a konfigurációs file-t létrehozza, de utána csak egy fehér oldal jelenik meg, és semmi több… (Ezutóbbi csak egy észrevétel) a választ az első kérdésemre/problémámra várom…És ismételten, Mindenkitől elnézést kérek, hogy ide írtam.