nyelvenként külön domain probléma

Az oldalamon a WPML plugint használom a kétnyelvű tartalom megjelenítéséhez és a két nyelv két külön domainon van. Az alapbeállítás szerinti domain és nyelv az angol, oda telepítettem a Wordpresst. 99%-ban jól működik a dolog, az egyetlen gondom jelenleg, hogy ha egy regisztrált tag bejelentkezik, csak az angol oldalon tűnik fel bejelentkezve, a magyaron nem.

Engedélyeztem, hogy bejelentkezés nélkül is lehessen hozzászólást, írni, de jó lenne, ha a bejelentkezés mindkét nyelvi oldalon működne.Van valakinek valami ötlete, hogy mit kell megváltoztatni?KöszönömAz oldalam http://endtimeinfo.com

Többnyelvű tartalomra célszerűbb egy wp hálózatot létrehozni. (network)

És meglévő oldal esetében mit tanácsolnál?Semmilyen tapasztalatom nincs wp hálózatokkal, nem tudom, hogyan kell létrehozni. Van valahol egy értelmes leírás erről, valamint, hogy hogyan lehet egy meglévő oldalt átalakítani?

Jelenleg 400 cikk van az oldalamon, kb. fele angol, fele magyar.

Nem direkt volt. A “válasz” gombra kattintva automatikusan ott van az üzenet elején a hozzászólás, amire válaszol a halandó fórumozó :slight_smile: (ezúttal kitöröltem)

[off]célszerű az oldal alján található gyors válasz dobozt használni mivel 1: gyorsabb (-1 törölgetés) ill 2: nem kell törölgetned [/off]

Doe3!Nem főbenjáró bűn, csak a Szabályzatban így van, a Fórumtémában csak a lényeg marad, kevesebb helyet foglal, elvileg gyorsabb. :slight_smile: :slight_smile:

Csak azt nem tudom még, hogyan tudnák a felhasználók a weboldalam magyar részén elérni a “bejelentkezve” státuszt :frowning:

Másik topikban ugyanezt a kérdést feszegeted, ezért onnan törlésre került. Egy téma - egy topik, maradjunk ennél a jövőben is. :wink:

Elolvastam a Wordpress Codex Network, azaz Multisite részét. Sajnos ez messze meghaladja a jelenlegi képességeimet, úgyhogy valahogy mégis csak a jelenlegi telepítésemet kellene rendbe tenni.Azaz elérni, hogy bejelentkezés után ne csak az elsődleges oldal, hanem a magyar oldal is elfogadja a bejelentkezést.

Ez az jelenti, hogy multisite v mit értesz network alatt? A WPML meg fizetős lett. Persze lehet jót tesz neki.