Nyelv választásánál internal server error

Üdv!



Vásároltunk egy témát (http://themeforest.net/item/health-medical-center-responsive-theme/7322125) amit fel is telepítettünk az oldalunkra, de a nyelv választásánál mindig internal server errort kapunk. Első alkalommal a wordpress adminban a wordpress kezelőfelületét állítottuk át magyarra ezután kaptuk elsőnek server errort. Második alkalommal a témában beépített Woo webáruház plugin nyelvét állítottuk át majd ott is ugyanígy server error. Valami ötlet mi okozhatja ezt, valakinél fordult már elő?



Segítséget előre is köszönjük!

Közben az oldal működése megoldódott a htacces fájl írta felül a serveren a wp mikor nyelvet váltottunk… Kérdés: Belehet-e állítani az adminban, hogy a fájlt ne írja felül automatikusan?

A WP a htaccess-t csak a linkstruktúra változtatásánál írja, máskor nem. Tudtommal … :slight_smile:

Amikor megváltozik a nyelv akkor gondolom a linkstruktúra is… most az ftp-n megvontuk az engedélyt a htaccess fájl felülírására ez wp adminon belül lehetséges vagy így biztonságban tudható a fájl? Valamiben ez befolyásolhatja a site szerkesztését?

Nem lehet beállítani. Ha htaccesst akarsz wp-n belül szerkeszteni, ahhoz van bővítmény.

A linkstruktúra nem változik meg nyelv állításnál.

Ahhoz, hogy írni tudd, írási jog kell a tulajdonosnak, az alapértelmezett jogosultsági beállításnál (644) ez az első számjegy. Ha 4-re állítod, akkor le kell töltened a fájlt ahhoz, hogy szerkeszteni tudd.

Vannak egyébként bővítmények, amik bele szoktak írni (ha lehet írni), cache bővítmények, biztonsági bővítmények, de sablonról még nem hallottam.

A link struktúra, független a nyelvtől. Ha a nyelvet módosítod, a permalinkek azonosak maradnak amíg a bejegyzésnél, oldalnál stb. nem módosítod vagy a beállításokban csoportosan nem változtatod meg.