Nona sablon hiba

Segitséget kérnék. A Nona sablont használom. Egy gondom van vele:

Ha rákattintok egy konkrét posztra, a poszt alján van egy link, hogy Más bejegzések ettől a szerzőtől: varnyu.Ha rákattintok erre a linkre, akkor hibát ir ki:Ezt úgy próbáltam kiküszöbölni, hogy a single.php-ban egy sort érvénytelenitettem:De ez elég gyatra megoldásnak tünik … bár amennyire én nem értek a php-hoz, még azt is a sors ajándékának tartottam, hogy erre rájöttem … A kérdéses sor érvénytelenitésével legalább azt elértem, hogy az a bizonyos link nem látszik … De biztos van erre vagy egy elegánsabb, vagy egy hatékonyabb megoldás, pl. amivel esetleg működne az a nyomorult link :slight_smile:Minden segitséget előre is köszönök, de aki erre adja a fejét, az számitson rá, hogy csekélyke php tudásom miatt szájbarágósan lehet csak nekem magyarázni :slight_smile:

Az sablonod Author.php fájljának 15. sorában van valami bibi…arra nézz inkább rá,vagy másold be, ha nem tudod, hogy mi lehet ott…


'Balou' wrote on '2009-12-18:
Az sablonod Author.php fájljának 15. sorában van valami bibi...arra nézz inkább rá,vagy másold be, ha nem tudod, hogy mi lehet ott..
Nézem. De nem értem. Hátha Te ;)

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) wp2.varnyu.info helyen.Nincs is ilyen…

Túl van ez az egész lihegve ebben sablonban. Annyi lenne az egész, hogy úgy néz ki az author.php mint pl. a category.php azt ennyi, csak akkor a szerző bejegyzéseit listázza nem a katét.


'puruttya.co.cc' wrote on '2009-12-20:
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) wp2.varnyu.info helyen.

Nincs is ilyen...
Már nincs. Tegnap ujraraktam wp.varnyu.info néven. De köszi, hogy megnézted! Amugy izél müködni. :(

'Efrud' wrote on '2009-12-20:
Annyi lenne az egész, hogy úgy néz ki az author.php mint pl. a category.php azt ennyi, csak akkor a szerző bejegyzéseit listázza nem a katét.
Hát ezt biztos, hogy Te érted ;) Én még nem. De már nem idegesitem magam rajta. Érvénytelenitettem azt a sort és kész.

Csak az a furcsa, hogy egy barátom ugyanezt a sablont használja, és neki működik az a nyomorék link, nekem meg nem. Már próbálta ő nekem feltenni az egészet, kinnről, bennről, akárhonnan. Az ő tárhelyén működik, nálam nem.

Elképzelhető lenne olyan, hogy függ valamiképp a tárhelytől???? :o