Nincsen pluginom

Sziasztok!

Hogy lehet az, hogy nincsen pluginom? Sehol sincs a megjelenés alatt is nekem csak a felhasználók vannak. Létezik, hogy valakinek nincsen pluginja?

igen. annak, aki regisztrál egy blogot a wordpress.com-on. te oda regiztél :slight_smile: az egy olyan blogrendszer, ahol nagyon sok beépitett lehetőség van, persze nem korlátlan. nincs ftp elérés és nem tudsz sem sablonokat, sem pluginokat feltölteni. nem tudsz belenyúlni a php file-okba se.

viszont ennek fejében elrontani se tudod :slight_smile:

mi itt saját tárhelyre töltjük fel a WP-t, igy az teljesen a “miénk”. azt csinálunk vele, amit tudunk vagy akarunk. mindenbe belepiszkálhatunk. igy kellőképp el is tudjuk néha rontani :slight_smile: aztán meg kapkodjuk a fejünket, hogy kéne kijavitani :slight_smile:

a wordpress.com ettől megkiméli a blogolókat :slight_smile:

Ha az admin fomenujeben valoban nincs olyan szekcio, hogy “Plugins” (tehat nem az appearance, meg settings almenuje, hanem foszekcio), akkor surgosen telepits ujra. Bar eleg nehez elkepzelni, hogy egy egesz szekcio hianyzik. Talan csatolhatnal egy screenshotot a dashboardodrol.

psztrnk: nem tudja szegény Tami. mert ő a wordpress.com-ra regizett :slight_smile:

Na, erre meg én nem is gondoltam… én is azt tanácsoltam neki, hogy telepítse újra. Akkor ez felejtős lesz.

én már priviben kezdtem gyanakodni :slight_smile: ezért is irtam :slight_smile: