Nincs több tovább!

Azt szeretném kérdezni, hogy a wordpressnél témakészítés során lehetőségem van arra, hogy figyelmen kívül hagyassam a témával a more taget?

hogymitisakarszpontosan?

Hogy van egy címlap, minden cikkbe amit eddig írtam a blogra van egy tovább ( ) ezeket egyesével töröltetni nem szeretném, és az volt a kérdésem, hogy amikor a főoldalon listáztatom a friss híreket, akkor van-e lehetőség arra, hogy figyelmen kívül hagyjam a -t, tehát a teljes bejegyzés látható legyen.

nem is olyan rég volt itt valahol szó róla, hogy a more-t nem tudod kihagyatni.

excerp hack-et használva ki tudod írni a teljes tartalmat, de az ugyebár formázás nélkül fogja megcsinálni.

amúgy meg miért törölnéd egyszerre, amikor ömlesztett cserére tuti van plugin!

Azért, mert több sablont szeretnék használni egyszerre (találtam egy plugint, amivel a felhasználó állíthatja be, hogy hogy nézzen ki az oldal) az a baj, hogy az ömlesztett cserénél a másik témánál romlana a kinézet. Tudom, hogy van automatikus excerpt, de az nem veszi figyelembe azt, hogy hogyan van megírva a cikk (mindnek az első bekezdés a bevezetése).

Egyébként a végeredménynek valami hasonló kapcsolót szeretnék kihozni, mint az uncrate.com-on, erre találtam ki azt, hogy több témát csinálok, mindet úgy, ahogyan éppen kell (kibontott bejegyzés, csak képek látszanak, kiskép, kisbevezető…) és a felhasználó dönthet, hogy mit használ. Ehhez azonban nem jó, ha törlődik a more, vagy ha formázatlanul jelenik meg a szöveg.

Szia

Ha jól értem vannak olyan sablonok ahol a bejegyzés teljes tartalmát ki akarod iratni függetlenül a - tól.

Próbáld meg ezt a loopban a the_content() helyett:

Code:

post_content); ?>

Itt találtam: Wordpress fórum