Ezt a hibaüzenetet kaptam mind admin a saját wordpress blogomtól, miután az imént frissítettem a 3.0 -ás verzióra. Kéne egy megoldás.
Köszönettel. Blogger.
lets force a database upgrade 
Én is ugyanígy jártam
Nem is tudom volt e már ilyen, hogy egy frissítés elrontotta volna az oldalt… Valaki lécci írja le ezt a force database upgrade dolgot, mert a wordpress.org nem elérhető, és a google sem segített
köszi
ne akard már beadni h a google is elérhetetlen…
http://www.google.hu/search?q=wordpress+force+database+upgrade&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu-HU:official&client=firefox-a
Természetesen a google-t is próbáltam, de ha megnézed nincs egy leírás sem kivéve amik a wordpress.org valamelyik oldalára mutatnak. De azóta már elérhető a wordpress.org is úgyhogy meg tudtam nézni. A kérdés csak az, hogy én wp 3.0 angolról frissítettem wp3.0 magyarra és azóta nem tudok belépni az adminba. Ilyenkor pontosan, hogy megy ez force database upgrade?
Egyébként ezt azért javasoltad mert Nálad is jelentkezett a hiba és ez megoldotta vagy csak találgatás? Leírnád légyszives néhány rövid mondatban mi okozza a hibát és mi alapján javaslod ezt a javítást?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Van esetleg megoldása valakinek?
Köszönöm
Én akárhány blogot is frissítettem nem találkoztam ilyen hibával.
De a WP Support Fórumban itt foglalkoztak a hibával:
http://wordpress.org/support/topic/412635
Köszi a linket, a megoldás nincs ott, de ötletet adott ami alapján sikerült megoldani:
a wp-content/languages/hu_HU.php fájlban az utolsó sort kell kikomentezni. Azt a sort ami igy kezdodik:
$wp_default_secret_key = '…
gyzoli: nekem ez van ott:
és belülről frissitettem, gond nélkül :unsure:
nekem is ez volt ott, ezt kellett kikomentezni, és én is belulről frissítettem hibaüzenet nélkül. Én azt tippelem, hogy akkor jelentkezik a hiba ha angol wordpress 3.0 van fent és azt próbálja valaki magyarra frissíteni.
Nos, úgy tűnik a fent említett hibát sikerült kiküszöbölni a magyar telepítőben.
Amikor a 3.0 első csomagját készítettük, a hu.wordpress.org-on működő csomag összeállítóval, amit csak rosettának szokás nevezni, jelzett egy hibát még pedig azt, hogy üres a $wp_default_secret_key változó, és nem egyezik meg a wp-config-sample.php SECRET_KEY nevű konstansával. És amig a hibát ki nem javítjuk nem folytatható a csomag összeállítás…
Nem értettem a dolgot, megcsináltam.
Létrejött az első csomag, mindenki aki felrakta tiszta telepítéssel tette fel, így nem is volt gond. Örültünk.
A csomag összeállítóban, úgy tűnik ennek a változónak az eröltetése hiba volt, amire Nikolayék is rájöttek, és most már nem kötelező megadni új kiadás készítéshez. Egy órával ezelőtt készült az első olyan magyar csomag ami már telepíthető angolra, kipróbáltan.
Ãgy aki korábban a téma nyitó hibába futott, mostantól emiatt garantáltan nem fog.
Egyrész a magam részéről a kellemetlenségekért elnézéseteket kérem,
másrészt meg köszönöm a telepítő debugolásában a segítséget gyzolinak (eszembe nem jutott, hogy ez lehet a hiba), valamint Billynek, aki rendelkezésemre bocsátotta a kedvese blogját, amit sikerült a telepítővel megfektetni…
Jelentem, ezt rendbe raktam 
Annyira rendes vagy!
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Annyira rendes vagy! :) Köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!!!!
És persze köszönöm így mindenki nevében,hogy hajnalba a mi problémánkkal is foglalkoztok!!!!!!!!!!
Maximális Tisztelet!!!!!!!!!