Sziasztok!
Kezdő wordpress felhasználóként egy iskolai weboldalt próbálok építeni (a korábbi joomlás volt és mailware-es lett, töröltem az egészet) egy szlovák nyelvű fizetős tárhelyen. A tárhely már adott, ezzel kell kezdenem valamit.
A wordpress telepítőcsomag feltöltése után hamar elakadtam, mert se bővítményt, se témát nem jelenít meg az adminfelület, semmit ami a wordpress.org-al van kapcsolatban. A hibaüzenet a csatolt képen látható.
Hasonló problámákról olvastam ezen és angol nyelvű hasonló fórumokon is, valahol a tárhely “allow_url_fope” függvényét hibáztatják a problémáért (de a tárhely beállításainál nem találtam ilyet)
mások a
…/wp-includes/update.php
rendszerfájlt cseréltetnék vissza egy legalább 4.0-ás verzió azonos nevű elemére. Kipróbáltam, nem segített.
Hogyan tudnám megoldani a problémát?
Segítségeteket, meglátásaitokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Péter
Csak egy tipp: próbáld meg a WP gyökérkönyvtárban található .htaccess fájlba beilleszteni az alábbi sort.
<br />
php_value allow_url_fopen On
```<br />
Ha nem működik, akkor érdemesebb a tárhelyszolgáltatódhoz fordulni a probléma megoldásáért.
Köszönöm a tippet zgabor,
sajnos amint bekerül a kód a fájlba, onnantól csak egy nagy INTERNAL SERVER ERROR jelenik meg az adminfelület helyett
Akkor marad a szolgáltatótól való kérés, hogy kapcsolják be.
Megoldódott!
Köszönöm az útbaigazítást, valóban a szolgáltató volt a kulcs.
2 órán belül megoldották a problémát!