Nincs kapcsolat a szerverrel (Megszakadt a kapcsolat.)

Üdv!

Van egy igen érdekes problémám. Adott egy oldal. Olyan 160 oldallal, 400 bejegyzéssel. Időnként amikor megpróbálok belépni, belépés után nem tölt be az oldal. Se az admin, se a publik rész. (Legújabb Chrome-al)

Ami az érdekes: Másik böngészővel, ilyenkor bejön az oldal gond nélkül.

Aztán törlöm a sütiket, webhely nyomokat. Elindul.

Majd szerkesztek cikket, egyszer csak az előnézet nem jön be. Majd a WP közli, hogy megszakadt a kapcsolat szerverrel. Másik 2 böngészővel megnéz, simán bejön. Chrome-ba küzd, de semmi.

Majd 5-6 percnyi magára hagyás után rendbe jön és mehet tovább, de addig nem ment, nem tölt be a képkezelő, se semmi.

Ez a 3.9 óta tapasztalható. A szerverrel nincs gond, mert akkor a többi böngészőben sem jönne be. Valami más lehet a gond, de vajon mi?

Szia!

Érdekes hibajelenség, én egyszer egy nem wordpress alapú oldalnál tapasztaltam hasonló furcsaságokat. Végül kiderült, hogy egy adblocker (chrome-os bővítmény) volt a hibás.

Ebből is van többféle (adblocker és társaik), ilyen van fent a chrome alatt? Vagy bármilyen másik chrome bővítmény, ami beleszólhat egy oldal működésélbe, annak javascript-es futásába?

Mondjuk nekem 3.9 es van most fent, és van is egy ilyen, még sincs hiba nálam. Szóval ez csak 1 tipp volt.

Elég rapszodikus hibajelenséget tapasztalsz…az ilyeneket nem könnyű kinyomozni. (Már csak azért is, mert minden egyéb böngészőben meg minden ok, ahogy írtad.)

ü: András

Az Adblock bővítmény van fent. ( _https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom )

Az érdekes, hogy azon oldalnál jelentkezik a probléma, ami a sajátom, ahol az adblock szándékos nem blokkol semmit.

Köszönöm az ötletet, de sajna úgy néz ki, nem ez okozza a problémát. Viszont a JS lefutás nem tudom mennyiben befolyásolja, hogy a weboldal ilyenkor betölt-e vagy sem, ha másik böngészőben nézem. Vagy lehet valami végtelen ciklusú js indulhat el, ami x másodpercig próbálja, majd a szerver lelövi?

Szia!

Erről az oldalról van szó: http://rotisoft.hu/ ?

Nálam valami olyasmi hiba volt (ezt logikáztam ki) , hogy ajaxos-an volt a tartalmi betöltés, és az adblocker egyik verziója itt tiltott és így volt kihatással magára az oldalra és “beakasztotta”.

Ám, nálad van valami “theme options”-ja a sablonnak, ott szoktak néha ajaxos szerver kommunikációt végzeni, ugye azt 3. fél készíti.

Ezért gondoltam arra, hogy talán ez lehet…de ha tiltod az oldalon, akkor nem az.

Tényleg, úgy is ez van, ha másik sablonra váltasz és kilövöd a bővítményeket?

A probléma itt jelentkezik: http://www.vizipipafan.com/ Mondjuk ugyan az a sablon van használva.

Nehezíti a dolgot, hogy a 2 oldal, 2 külön szerveren, 2 külön országban van. :slight_smile:

Majd tesztelgetem és figyelem a sablon js-ét! Köszi ezt a tippet is!

Szia!

Én egyvalamit még kipróbálnék. Csak az macerás…szóval hogy az egészet áttenni localhostra, pl xampp és akkor ott megnézni chrome alatt. Vajon helyi gépen is csinálja-e ezt. Ott azért könnyebb nyúzni és tesztelni az oldalt, + php error-ok mutatását bekapcsolni.

Megnéztem az oldalt - nálam megy az adblocker - a mellékletbe tettem egy képet itt a hozzászólásban, hogy úgy látom. Egy nagy üres hely jelenik meg, egészen alulra tolódott a menü. Gondolom a hirdetést kezelő plugin működésébe szólt bele és az így reagál rá. Mert ha kikapcsolom az adblocker-t, akkor okés lesz.

Köszi.

Jézusom… Ez melyik adblock bővítmény?

Most néztem, ugyan az van fent nálam, mint amit te is belinkeltél. (adblock)

De ha a .bannerhead -nak adsz max-height: 97px; -ot, akkor nem lesz majd nagyobb a tartalma.

Mondjuk mindegy, mert úgyis legörget az, akit érdekel a téma.

Hmmm. Nekem nem ugrik le. Most beállítottam a biztonság kedvéért, köszi a tippet! :slight_smile:

Node elég az off-ból, mert morcos moderátorok hada fog a fejünk fölött gyülekezni és lecsapni. :smiley: