Next Gen Galery Hiba

Én atw.hu-n vagyok, és felraktam a Next Gen Gallery kiegészítőt. És a következő hibát írja ki ahogy rámegyek az add gallery link-re (, gombra). Gondoltam magamban hátha tudok ettől képet feltölteni, de nem, mert egyszerűen nem történik semmi.Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /wp-content/plugins/nextgen-gallery/admin/wp25/addgallery.php on line 5Mi lehet a gond? Segítsetek?!

Ez van az 5. sorban.Code:// sometimes a error feedback is better than a white screen

ini_set('error_reporting', E_ALL ^ E_NOTICE);
Kommentezd ki az ini_set nevű sort, vagyis tegyél elé egy # jelet, és próbáld meg úgy.

sziasztok,

nekem is van egy kis gondom a ngg-el. amiota frissitettem az uj verziot szerintem elfelejtette a regi beallitasait. szoval azt csinalja, hogy: kijonnek az oldalon a thumbnailek (ez eddig ok), utanna rakattintasz az egyik thumnailra hogy felnagyitsa a kepet ugyebar (eddig ok), elsotetul a kep kijon a feher ablak esaz egy kep helyett amire rakattintottam kijon az osszes oldalon lathato thumbnail extrakicsi meretben, ez miert van?

hogy birom beallitani, hogy ha rakattintanak a thumbnailre akkor felnagyitsa es kesz.??

koszi elore a segitseget.

Feltettem én is a nextgen galleryt, beállítottam, minden hibátlan így első tesztelésre, kivéve 1 dolog. Amikor thumbnailt akarok létrehozni a feltett képekből, a következő hibaüzit kapom:Ebben kéne egy kis technikai infó…:slight_smile: