Newtworkbar.

Szerintem elleszek innen hajtva de azért érdeklődöm :slight_smile:keresek egy olyan plugint vagy bármilyen kiegészítőt amivel networkbart tudok létre hozni blogom tetetjén.Tudom fura kérdés de több oldalam van s oda szeretném gyüjteni öket egy kis legördülő menüben.elöre is köszönöm a választ s a segítséget.

megcsinalod html-be

tudod kedves charlie ha értenék hozzá már elkészítettem volna.

sajna nem értek hozzá azért kértem segítséget.

hát pedig szerintem minden ilyenhez hozzá tarozik a html alapos ismerete. Anélkül meghal az ember. Én sem tudok még sok mindent de amióta megtanultam egy két dolgot sokkal jobban tudom megoldani a problémáimat wp-ben.

Kedves Efrud.Nem Programzo vagyok ezért folyamodom segítséghez.

Rajzolgatom picit.

mi az a networkbar?

egy felső csik az oldal tetején aminek a sarkában van egy legördülö menü amiben az oldalaid vagy bármit tárolhatsz.Na ez az amit nem tudok megoldani … :frowning:


Efrud wrote:

hát pedig szerintem minden ilyenhez hozzá tarozik a html alapos ismerete. Anélkül meghal az ember. Én sem tudok még sok mindent de amióta megtanultam egy két dolgot sokkal jobban tudom megoldani a problémáimat wp-ben.

Kedves Efrud !

Azt gondolom, az a véleményem, hogy nem tartozik hozzá se a HTML, sem a PHP, sem egyéb nyelvezet alapos ismerte.

Ha viszont hajlandó vagy tanulni, akkor előrébb visz a probléma megoldásokban - ebben tökéletesen igazad van.

Egyebek mellett, ezeknek a blog, CMS, CMR, fotóalbum, stb. rendszereknek az egyik óriási előnye, hogy hozzáértő programozók olyan keretsrendszert bocsátottak a laikusok használatára, hogy - gyakorlatilag - egy jó közepesszintű szövegszerkesztői ismerettel, százezreknek tették lehetővé, hogy úgy jelenjenek meg a weben sajátjukkal, ahogyan az az ő vágyaikban (mármint az amatőrök vágyaiban) ez megjelent.

Senki anyanyelve nem PHP, meg C++, senki apja nem volt a dBase, az Acces, az SQL, valahol mindenki úgy kezdte, hogy: elkezdte.

Van akinek elégségesek a themek, a keretprogram, van aki többet akar. Az előbbieknek nem kell HTML-ül tudni, az utóbbiaknak meg kevés...

Aztán, ha van, lesz, kialakult elképzelése, akarata, ideje, akkor megtanul HTML-ül (is). Ha nem, vagy csak csekély, és kérdez, akkor segíti az, aki tudja (nem kioktatja), mert van igénye, és ezek azok a kezdőlépések, amitől egy idő után ő is át fogja majd adni tapasztalatát, tudását.

Itt a Fórumon (és más Fórumon is), semmi nem kötelező (a Fórumszabályokon kívül), minden és mindenki önkéntes, saját szabadidejéből, saját elméjéből. Ha segítség kell neki, ha tudjuk és tudunk, meg akarunk: segítsünk neki. Ne várjuk, hogy a W3-at felmondja, majd aztán segítünk neki.

Szerintem.

üdvözlettel:

tisztelt fgy_wp.Teljesen egyetértek veleted.A magam területén a grafikai részben én is haszonló képpen gondolkodom.Még mindig várom a segítséget.De most már a script meg is van.csak egy átalakítás kellene ha van rá valaki aki tudja is.

segítségeteket elöre is köszönöm.

tegnap este lehet, hogy már késő volt, most meg talán túl korán van még.

nem elképzelhetetlen egyébként, hogy értelmi és felfogóképességemmel van a baj, de még mindig nagy lila köd ereszkedik számomra a témára, és elképzelni sem tudom, hogy mi lehet az a nevezetes network bar.

milyen oldalakat /vagy bármit/ akarsz tárolni?

ááá, talán kezdem érteni.

amilyen pl a hardwired.hu tetjén van, csak legördülő menüben?


link1


link2


link3

Igen hálás vagyok.ilyesmire gondoltam de ugy hogy egy grafikusabb verzióra gondoltam.

lesd meg kérlek a http://evodesign.hu tetejét. olyasmire gondolok.ha megtudod oldani megirhatod mivel tartozom.1-2 sör … :slight_smile: vagy valami más ? :slight_smile:

az egy fikarcnyit sem grafikusabb, csupán css-ben meg van színezve…vagy a css sem megy? :o

lesd meg kérlek a fent emlitett oldalt.Ti ebben vagytok magusok én nem. :slight_smile:

De egy forráskódot csak meg tudsz nézni nem?

Ott van minden benne, csak el kell olvasni: