Sziasztok!
Alapszinten használom a wordpress-t, de nem vagyok egy guru, programozni tudok de a php sosem volt a szívem csücske.
A prolémám a következő:
News Portal Theme sablont szeretnék használni, a sablon beállításoknál van három doboz, amelyeknek be lehet állítani, hogy mely kategóriájú bejegyzéseket jelenítse meg. Ãrtam is bejegyzéseket, van is kategóriájuk, de amikor beállítom, hogy melyik kategóriából hova kerüljenek a bejegyzések, ez lesz az eredmény:
[attachment=327:wordpress_hiba.JPG]
Mit rontok el?
üdv,
M.
Melyik News Portal Theme, mert legalább 2 tucat van belőlük. És melyik wp-verzióval?
Nem a közvetlen link struktúra okozza a galibát?
Van bejegyzés, nem egy üres kategóriát akarsz nézni? Widgeteknél is érdekes a sok not found…
Sziasztok!
Mindenekelőtt elnézést, hogy nem reagáltam de vizsgaidőszak vége volt aztán mindenre volt időm csak arra nem, hogy ezzel foglalkozzak:)
A Wordpress verzió 3.1.3, a konkrét sablon pedig NewsPress 1.1, szerző: Zoarra Solutions.
A sablonbeállításoknál ezeket állítottam be:
Select category For Main Section : category1
Select upper category of the center column : category2
Select lower category of the center column : category3
Csináltam direkt 3 olyan bejegyzést, ami az adott kategóriához tartozik, tehát a kategóriák nem üresek.
Sőt, a beállítások után az egyes oszlopok “fejlécében” meg is jelenik a kategória neve, csak a hozzá tartozó bejegyzés(ek) nem.
Remélem így már elég pontosan leírtam, hogy mi a probléma ahhoz, hogy valaki tudjon segíteni.
Köszönettel,
M.
Ez egy fizetős Woo sablon, amelyhez dokumentáció, támogatás, fórum is jár: http://www.woothemes.com/support/theme-documentation/newspress/?submit_x=43&submit_y=5
Ott kellene érdeklődnöd először. Azért, biztos, ami biztos, próbálj meg minden kategóriába 2-3 bejegyzést tenni. Gyakori, hogy az üres kategóriát nem jeleníti meg, az 1 db bejegyzésessel nem tud mit kezdeni (pl. nem megy az önmaga slideshow-ja).