Newsletter plugin levelében logó elküldése

Ugyanazt szeretném elérni, amit az Outlook Express “Képek küldése az üzenettel együtt” beállítása tud. Így a logónk nem egy üres kockaként jelenne meg, melyet “Ide kattintva letöltheti a képeket” megoldással láthat a címzett, hanem automatikusan megmutatja a szöveggel együtt.

Az “Email composer” “Message” blokkjában az Insert/Edit Image úgy látom erre nem ad egyszerű lehetőséget. Valószínűleg HTML megoldása van.

Van itt olyan tapasztalt szaki, akinek van erre ötlete?

Ezt nem fogod tudni megoldani. A levelezőkliensek nem jelenítik meg a képeket automatikusan.

a logót rakd fel a tárhelyedre hogy elérhető legyen, és linkeld be a html formátumú levélbe, így át fogja küldeni a hírlevélküldő…

Kedves Mano!

A logó már eleve a tárhelyemen volt. Azt sajnos nem találtam, hogy hogyan lehet átállítani a “Newsletter”-t HTML formátumúra. Erre se a “Main Configuration” se az “Emails” részben nem láttam lehetőséget. Egyébként úgy látom, hogy eleve HTML, hiszen a teszt levél forrásának beltartalma tele van HTML elemekkel. (

)

Eddig az “Insert/Edit image” beszúrást alkalmaztam. Másként kellene belinkelni?

Azt mindenesetre felfedeztem, hogy az Outlook Express-ben ha bejelölöm a “Kép küldése üzenettel együtt” pipát, akkor az elküldés előtt már a kép linkjét lecseréli a rendszer erre: “mhtml:mid://00000159/!cid:3898A4EF8866442D89C61E82554380B7@c670d7f7cb9424” és a kép benne van base64 kódolással magában a mail-ben. De ezt nem tudom hogyan lehet manuálisan egy hírlevélküldőből elérni.

Codee47:

Naponta kapok pár hírlevelet mindenféle cégektől, és kb 60%-nál letöltés nélkül látszik a kép/logó/reklám… Valahogyan eszerint el lehet érni, hogy automatikusan ott legyen minden a mail belsejében. Ezt szeretném én is megvalósítani.