NewsLetter és WP regisztráció összekapcsolása

Üdv!

Hogyan tudnám összekötni a NewsLetter plugin-t és az alap WordPress csomag regisztrációját?Amit szeretnék: Vízipipa Blogomon ( http://www.vizipipablog.com/ ) szeretném újra bekapcsolni a regisztrációt. Azonban szeretném, hogy az újonnan regisztrálók automatikusan felkerüljenek a Newsletter plugin listájára és a következő, kézzel küldött hírlevelet megkapják. (Átverés, szivatás nincs, leiratkozási lehetőség van!)Miként oldhatnám ezt meg?

Szia.

Ragazkodsz a NewsLetter hez? Azt nem ismerem, de úgy nézem nem tudja. De a Subscribe2- vel (ez egy egyszerű levélküldő) és a MailPress (egy összetetteb) megoldható.

A Newsletter-t már kiismertem és eddig remekül működik. Úgy szoktam, hogy amikor összegyűlik 7 bejegyzés, körbeküldöm a listára. Ezért szeretném, ha aki regisztrál, az felkerülne.

Nem tart semeddig beállítani a Subscribe2 t. Egy próbát megér.

A kérdés ez esetben, hogy miként a tudom a mostani 600-700 tagot átvinni?

Mindkettőnélvan export inport lehetőség.

De egyenlőre tedd fel mindkettőt és engedj regisztrálni a régibe. Majd az onnan (Newsletter) kiexportált felhasználókat a feltelepített másikba (Subscribe2) egyszerüen lista alapján beviszed.

Amig nem viszed át a felhasználókat, addig megismerkedhetsz az újjal, és ha nem tetszik kidobod. Persze szerintem indkettő elfut párhuzamosan.