Ketten szerkesztjük a blogot: én és a barátnőm. Az ő gépére lett telepítve a wordpress, ott találtam meg a wordpress könyvtárat, benne a plugins alkönyvtárral etc. Az én gépemre nincs telepítve, csak társ-admin vagyok.
Egyébként köszönöm szépen az eddigi segítséget, nem szeretnélek tovább fárasztani ezzel az apró kis problémával. Minden tiszteletem, hogy időt-energiát nem sajnálva próbáltok segíteni másoknak a wordpressel kapcsolatban, ami egy valóban nagyszerű alkalmazás!
Szervust laliputi! 
A laliputi.wordpress.com nem a barátnőd gépén van, hanem a wordpress.com oldalon. A barátnőd gépén lehet egy telepített WordPress (a localhoston, azaz a saját számítógépen kialakított szerveren WAMP, XAMP, vagy hasonló alkalmazással). Az alapok teljesen azonosak, a megoldások, és legfőképpen a hozzáférési engedélyek mások. A saját gépen nagyjából korlátlan úr vagy, azt rontasz el, amit csak akarsz, meg amit tudsz. 
A wordpress.com oldalon azonban a másik felhasználókat is védeni kell, így ott csak azt ronthatjuk el, amit megengednek, ami ránk van bízva.
Nagyon szívesen segítünk - ez nem fárasztó, csak néha nem egyszerű. Akik állandóan, vagy ritkábban idejárnak, visszanéznek, azok mind tanulni szeretnének, tapasztalatokat megosztani másokkal. Nem felejtik el, hogyan kezdték, belecsavarodtak, mint macska a házicérnába, és jóleső szívvel gondoltak arra, hogy valamikor kézen fogva átsegítették őket (bennünket) a kezdeti nehézségeken, és eljönnek, hogy ezt viszonozzák, továbbadják - hogy soha ne szakadjon meg ez a lánc. 
Gyere te is, barátnőd is, olvassatok, figyeljetek, és amikor eljön az idő, akkor segítsetek a következőknek!