Némely mobilokon nem jelennek meg a képek

Üdv,

Egy olyan problémába ütköztem, h van egy oldal, és némely mobilokon nem jelennek meg a képek. Az említett oldal: http://halmiistvan.com

Aztán van egy másik oldal: http://balatonphotostudio.hu (ez csak egy teszt oldal), amit csont ugyanazzal a technikával készítettem, ezen viszont megjelennek a képek azokon a mobilokon is, amiken a fenti nem…

Tapasztalt már vki hasonlót? Egyáltalán milyen irányba indulhatok el?

Előre is köszi a választ!

1. Kötelező Facebook like-ot nem teszünk ki oldalra, mert sokakat zavar.
  2. Mobilod böngészőjében a cache-t ürítetted? Próbáltad másik mobilos böngészővel?

A facebook-os like nem az én saram :slight_smile: abba már utólag nyúltak bele

Próbáltuk már 1000 féle mobilon, iphone-on is, minden (állítólag ott se jön be)

Csak mondom, az zavar a legjobban, h az edzőm telefonján megjelenik rendesen a balaton-os oldal, a sajátja viszont nem… és pedig hát ugyanaz a template, csak ugye más az elrendezés.

Szóval akkor vmi csak az oldallal lehet…

Arra is gondoltam, h talán vmelyik bővítmény piszkít bele a dologba

nem… bővítmény nem lehet…

az előbb kikapcsoltam az összeset, és így sincsenek képek :frowning:

Próbáld meg ezzel a bővítménnyel: Device Theme Switcher

Töltsd fel a sima, alap Twentythirteen-t vagy a Twentyfourteen-t és ezeket állítsd be a fenti bővítménnyel, hogy mobilon ezek legyenek.

Ellenőrizd a tartalom képeit.

oké, köszi :slight_smile: kipróbálom!

amúgy vicces, mert szóltam az edzőnek, h tartsa az ujját hosszan, az egyik meg nem jelent képen, majd válassza ki a “kép megnyitása” opciót… hát naná, h megjelent egy új ablakban… aztán mondtam, h menjen vissza az előző oldalra, és lám: az előbb megnyitott kép a helyén volt!!! de a többi még mindig nem :confused:

aztán kiderítettük, h ez chrome-ban volt, és kipróbáltuk ugyanazon a telefonon egy másik böngészővel, és ott hiánytalanul megjelentek a képek :slight_smile:

Mobilon beragadt a cache vagy csak a böngészőben be van állítva, hogy ne töltse le a képeket automatikusan. :slight_smile:

csak ennél az egy oldalnál ne jelenjenek meg a képek? :slight_smile: vhogy ez se állja meg a helyét, mert most nézte meg először az oldalát a mobilján, és már elsőre ezt csinálta… szóval a cache-nek itt még nem sok köze lenne hozzá…

meg mondom, 1-2 embernek se jeleníti meg… most már csak azt kell kitalálnom, h ők is chrome-al nézték-e? :smiley:

Próbáld ki amit fentebb írtam. Most már engem is egyre jobban érdekel. :slight_smile:

hopsz… kicsit megfagyott görgetésnél és a sajátomat is kedveltem :confused:

ma pihenőnap van, de holnap mindenképp ráállok az edzőm telójára és addig nyomkodom, amíg rá nem jövök, h mi lehet a bibi…

na hát az van, h megjavult magától :slight_smile: én meg itt töröm magam…

de meg kéne nézni másik telón is chrome-al, h ott h viselkedik…