Sziasztok.
Elkészült zenekari honlapunkon vettük észre, hogy indokolatlan reklámok jelennek meg.
Nem tudjok, hogy a sablon, vagy egy bítmény okozhatja.
A sablon:
Veecard
Bítmények:
Download Monitor
File Away
Grid Gallery Ready!
Olevmedia ShortcodesLogin Security Solution
Social Share Button
WPide
Admin Menu Editor
All In One SEO Pack
TinyMCE Advanced
Segítséget ele is köszönöm.
Szia!
Mért nem kapcsoljátok ki az összes bővítményt? Akkor látszódna, hogy megjelenik-e.
Egyesével visszakapcsolgatva meg azt látnátok, mikor jön vissza.
Ha meg sablonra gyanakodtok, akkor gyári sablonra váltva tesztelhető, hogy eltűnt-e. Végül is így csak kiderül. Legalábbis közelebb kerültök, hogy mi van. (Ha nem valami egyéb fertőzés az ok.)
Én a felsorolt bővítmények közül csak párat ismerek. Vagyis egyet. Az all in one seo-t, az tuti nem csinál ilyet. Nálam legalábbis nem csinálja, évek óta használom. Talán kizárható.
A browsemark egy windózos vírus.
http://www.malwareexperts.com/browsemark-virus-removal-guide-solved/
Ha elárulod a honlapotok címét, akkor rá tudunk nézni, hogy nálunk látszik-e.
Hello.
agatnal.hu
Végig probálom, hogy kikapcsolom a bővitményeket.
Köszi a segitséget.
Én most ránéztem, de semmi problémát nem látok.
Adblock-ot nem használsz úgye?
Mert akkor tényleg nincs gonf. Elégé random szerüen jönn elő. Legtöbbször akkor ha egy hírt olvasol.
Localhost-ra lementettem és ott nem jönn elő ez a hiba. Lehet a szolgáltatónál lesz a gond? A dima.hu a tárhely szolgáltató.
De, tényleg, ott jön nálam is. (Nem kattingattam végig a teljes oldalt, csak próbaszerűen néhány linket.)
Úgy jött elő, ha a menüre klikkeltem először.
Nézzél valami vírusirtó plugint első körben.
Nem valószínű, hogy a tárhelyszolgálató lenne a ludas.
Ilyeneket általában nem hivatalos oldalról letöltött bővítményekkel, sablonokkal és warez cuccokkal lehet összeszedni vagy saját gépről megfertőzni.
Több plugint is kiprobáltam a virus keresésre (Antivirus, WP Antivirus Site…), de egyik se talált semmit.
Ketten szerkesztjük az oldlat, és mind a ketten OS X-t használunk. Win virust kizárnám.
Szia!
Tele van az oldalatok olyan js kóddal, ami “normális” weboldalnál kapásból gyanús lenne. Ehhez nem kell víruskereső.
Chrome inspector-ban látszik az egész. Hogy ez hogyan kerül oda, azt kell kideríteni. (Vagy így töltöttétek le valahonnan, mert az interneten rengeteg “hekkelt” free sablon van. Andrea is erre célozhatott, amikor a nem hivatalos letöltésről írt.)
Foglaljuk össze:
- Vagy te töltötted le így, tele “szeméttel” kóddal. És végül töltötted fel a tárhelyre. (Itt nem számít az, hogy milyen OP rendszered van.)
- Vagy az egyik bővítmény volt olyan, hogy azon keresztül került fel a sok “mocsok”.
- Vírusos a géped, de most akkor ennek kisebb az esélye, ha nem winfos-t használtok.
Ez a 3 eset van. Innen kell elindulni. (4. lehetőségnek ott van a tárhely is, DE annak nagyobb a valószínűsége, hogy ilyen kóddal ti magatok raktátok fel. XD)
HONNAN töltöttétek le a sablont? Meg kéne nézni az eredeti sablont fájlokat. Mindent! Ott azért látszik ha sz*r van a levesbe.
Hello.
Innen való és ez az a sablon amit használunk:
http://www.s5themes.com/theme/veecard/
A jelenlegi weboldalt lementtem sajátgépre (FTP és adatbázis). Saját gépen lévő webszerveren nem jönn elő ez a hiba.
A letöltött sablonban nem látok gyanusat, de most az oldalatok sem produkálja a reklámozást.
Akkor lehet a weblap biztonságának kellene utána nézni. 
Szia!
Én is megnéztem imént a sablont. Átfutottam az összes fájlt és tisztának tűnik! Nem láttam semmi olyat, ami behívná az oldaladon található js fájlokat. Így azok máshogy kerültek fel.
Csináld azt, hogy felmásolod a legfrissebb WordPress-t, FTP-keresztül, utána megint letöltöd a sablont, mert az tiszta és felmásolod. Miközben az össze bővítményt kikapcsolod!
Sőt, lehet az összes bővítményt törölni kéne és adminól feltelepíteni őket. Így minden fájl tiszta lesz. (Az adatbázis nem! De remélhetőleg nincs benne semmi. De kezdetnek ez is jó lesz.)
Szevasztok!
Igen, úgy néz ki sikerült megszüntetni a reklámokat.
Elöször kikapcosltam az összes bővítményt. Sajnos ekkor is még produkálta a hibát.
Utána kikapcsoltam a sablont és bekapcsoltam egy másikat. Ekkor nem volt a jelenség. Ezután letöltöttem a sablonunkat és azt bekapcsoltam. Ekkor se volt reklám.
Gondoltam akkor újra átalakítom a sablont.
Előtte még javítottam a az eddig használt sablont. Visszakapcsoltam és a header.php kellett rendben hoznom. Szétborítottam, mert úgy volt, hogy bizonyos oldalakhoz más menü lesz és ezt forráskódilak akartam megoldani.
Elkészültem a javítással és a reklámok azóta nem jönnek elő. Ez nov. elsején történt. Az nap még találkoztam reklámmal, de miután eset javítottam a fájlokat már nem. Lekopogóm, azóta sincs.
Köszi a segítséget!
Sziasztok! Segitsetek! Van az egyik oldal amit keszitettem! Szoval mikor mar azthinné az olvaso hogy betölt az oldal, és kattintani akar a cikkre azonnal atdob az oldal egy reklamoldalra (ez valtozo hogy hova, külfölditol kezdve magyarig minden)… Érdekessége hogy én soha nem tapasztaltam, de pl. budapestről folyamatosan panaszkodnak erre! Mi lehet a gond? Hogyan tudnam megtalalni ezt a kis mocskot ami ezt csinalja?
Az oldal amelyikről szo van: www.karpathir.com
Köszi!
Nem kell warezolt sablont/bővítményt használni. (Avagy csak a hivatalos oldalról tölts le mindent.)
Eforce ingyenes tárhelyeken gyakran van ilyen, időszakosan,véletlenszerűen. És egyre több ingyenes tárhely alkalmazza ezt a bevétel szerzést. Nehéz észrevenni! Mert van hogy napokig nem jön elő,vagy hetekig. A betöltött oldalon az összes linket 30 másodpercre átirja google hirdetésekre. Ha a tárhely szolgáltatod támogatja a softclaus telepitést, akkor hozz létre egy aldomaint,telepits rá egy szűz wordpresst. Ftp fiók nélkül,szűz wordpressen is megvan a hiba ,akkor a szolgáltatód kicsit pénzt keres veled.
Már megoldottam.....a teljes oldalt elköltöztettem az eforctól! Senkinek sem ajanlom, eleinte korrektek voltak, de aztán ezzel a reklam árveréssel egy csomó latogatot vesztettem! De persze az eforcnal többször tagadtak! Szamtalanszor irtam nekik és hiába! De most mar kivaloan fut!
Nekem nem tagadták,megvan a mail is amiben elismerik
konkrét levelet írtam, konkrét screenshotokkal
Azóta nincs ilyen problémám