Nem vagyok robot,recaptcha

Sziasztok!



Tudnátok ajánlani olyan rechapta-plugint amelyben már megvan a “Nem vagyok robot” magyarul, új Contact Form7 és WP4.4 verzió kompatibilis.



Előre is köszönöm a javaslatokat.



üdv, aKérdező

https://wordpress.org/plugins/google-captcha/



http://contactform7.com/recaptcha/

Köszönöm a javaslatot.

Utóbbit telepítettem. A tartalom már magyar de a felirat és a hiba esetén felugró piros szöveg sajnos angol. Keresek valami megoldást rá:-)

Lehet, hogy a keresgélés helyett hamarabb megoldod, ha poedittel lefordítod a hiányzó részeket.

Köszi a segítséget.



A sablon angol feliratait a child theme functions.php-ba illesztett magyar megfelelővel sikerült változtatnom, de vajon a captcha feliratán lehet így változtatni.ez is sablon adat? - Kipróbáltam ,nem változik.-Bocsánat ha rosszul kérdezek de jelenleg még zsong a fejem a sok új tanult infótól:-)

@WP mágus:

Megpróbálnám a poedittel, átnéztem.

Sajnos nem tudom, hogy hol keressem a recaptcha language mappáját. Igazából magát a rechaptát sem találom, hogy áttegyem a child theme-be szerkeszteni. Nyilván valamilyen bővítmény generálja de hol a túróban van? Cpanel theme php-k között nincs. / Magát a recaptchát Google regisztráció után,Site key és Secret key honlaphoz történő hozzáadásával hoztam létre és form-taggal illesztettem a nyomtatványba.Már ha ez segít valamit :slight_smile: /

Sziasztok!

Hasonló a problémám, ezért új kérdést nem nyitnék.

Van egy honlapom, amin Contact Form 7 van, és bekapcsoltam rajta a reCAPTCHA-t. Nagyon jól működik, csak az a problémám, ha az oldal angol verziójára kattintok, és ugye angol kapcsolati űrlap szerepel, a captcha attól még magyarul van kiírva: “Nem vagyok robot”. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hol tudnám átírni angolra? Előre is köszönöm a választ!

Senki? :frowning:

Írni kell egy kis php kiegészítést, ami kiveszi az alap nyelvi recaptcha-s meghívást és aktuális nyelvet lekérdezve hívja meg a megfelelőt.