Nem tudom pontosan, hogy mit keresek

Sziasztok!

Egy ismerősöm fa játszótereket fog gyártani, építeni. Csinálni szeretne majd egy webshopot, ahol a megrendelő maga tudja összeállítani, hogy milyen modulokból épüljön fel a játszótere.

Olyan (talán Woocommerce) plugint keresek, ami tud olyat, hogy a felhasználó szürkében látja a komplett játszóteret minden modullal, kiegészítővel, és ha ő kiválaszt egyet - mondjuk hintát - akkor az színessé váljon, kiírja az árát, anyagát, méretét, stb. és egyúttal bekerüljön a kosárba.

Ha valaki tud ilyesmit, azt megköszönném. Vagy ha csak egy irányt kapok, az is jó.

Köszönöm, Gábor

Inkább csak képeket és méreteket tüntess fel.
Csináljon néhány bundle terméket, amik a legnépszerűbb méretekhez ajánlanak kész “csomagot” játékokkal.
Az a tervező már macerásabb és költségesebb lesz, előbb induljon be neki az üzlet, utána fektessen ilyen apróságokba. :slight_smile:

Szia! Ha az én problémám lenne: átlátszó hátterű képekből raknám össze a játszóteret, minden képhez tartozna egy link, ami a webshop megfelelő termékéhez vinné a látogatót. A képen az egyes elemekhez title tag-et adnék, ha ráviszi a kurzort, akkor a title-be beírt adatok megjelennek. El fogja tudni dönteni a látogató, hogy klikkel, vagy sem. A gondot a reszponzív megjelenés okozza, ott külön kell majd méretezni a részeket, hogy ne csússzonak egymásra. A szürkéből színesre váltás CSS kérdése. Régen az ilyen problémákat un. képtérképpel oldottuk meg. Egy kép volt, annak különböző területeit lehetett klikkelhetővé tenni. Lehet, hogy ezzel a módszerrel is érdemes lenne próbálkozni.