Nem tudok új bejegyzést létrehozni

Sziasztok,Néhány napja, ha új bejegyzést szeretnék létrehozni a következő üzenetet kapom:“Jelenleg azt az oldalt szerkesztjük, amelyik a legutóbbi bejegyzéseket mutatja.”ill. nem jelenik meg a beviteli mező. Más minden látható.mi lehet a gond?[attachment=0:1nyk3pfj]wordpress_hiba.PNG[/attachment:1nyk3pfj]

első lépésben tölts le egy új wp-t, és minden fájlodat írasd vele újra (feltételezve, hogy már a legfrissebb wp-d van).

Ezt megtettem, sajnos a probléma továbbra is fenn áll-(

Az akismet kivételével minden bővítményt kapcsolj ki, és állj az alapsablonra (kapcsold be az alapsablont).Nézd meg, hogy működik-e a szerkesztőd.Egyesével kapcsold vissza a használni kívánt bővítményeket, és nézd meg, melyiknél nem üzemel rendesen az a fránya szerkesztő felület.

Minden bővítményt kikapcsoltam, valamint a legújabb verzióra frissítettem a WP-t.Ugyanez a hiba.

Tanácstalan vagyok…

És az alapsablont használod közben?

igen. Minden bővítmény kikapcsolva. Alapsablon.

Ha régi bejegyzés módosítására megyek rá, ott a szerkesztő megjelenik, de menteni ott sem enged…

Most már eljutottam addig, hogy megjelenik a szerkesztő.Most már “csak” nem tudom elmenteni / közzétenni a bejegyzést.Azt írja, hogy nincs jogosultságom…Adminisztratorként…

Hogyan jutottál odáig? Mit csináltál, miképpen jött vissza?Gyanítom hogy vagy rossz a feltelepítés (akár adatbázisod is lehet rossz), és/vagy valami bővítmény, esetleg sablon ütközésed van.Ha nincs sok bejegyzés a honlapodon, akkor javasolom, hogy gyaluld le, új adatbázist hozz létre, telepítsd a wp 4.3-at, és nézd meg, hogy rendben van-e, ha sok bejegyzésed van, akkor hozz létre egy aldomaint, oda telepíts egy 4.3-at, és akkor nézd meg, hogy szűzen, alapból fenáll-e a helyzet.

több mint 700 bejegyzés, 40 galéria stb. jó lenne megmenteni az oldalt…

Egy “szűz” telepítés után tudnám importálni a tartalmat?


www.sojtor.eu

Igen, tudod; költöztetésnek is hívjuk a műveletet. :wink:

Akkor szerintem ez lesz a megoldás…

DE… Ha az adatbázisban van hiba, és importálom az új adatbázisba, akkor ugyanúgy megmarad.

Lehetséges az, hogy valamilyen módon csak az oldalakat, bejegyzéseket ill. a galériákat importálom?

Igen, természetesen. Alapból: Vezérlőpult – Eszközök – Exportálás (az új oldalon: Importálás)Vanak összetettebb bővítmények is erre a célra, de - szerintem - ez meg fogja tenni.Azért, azt próbáld meg, hogy csinálj egy aldomainen egy új wp telepítést (új adatbázissal)), és előbb nézd meg, hogy működik-e, nehogy az derüljön ki, hogy valami szerverbeállítási hiba van, te meg szétdolgozod az agyadat miatta. :slight_smile:

Nem olvastam végig, de ötlet: Minden szerkesztőt (még magadat is) léptesd ki. A felhasználók szerkesztésénél van erre lehetőség.

Avagy a wp-config.php -ben a biztonsági kódoknál 1-2 karaktert kicserélsz és akkor mindenkinek újra be kell lépnie.

Újra telepítettem, és az adatbázisból visszatöltöttem az adatokat. Majdnem minden tökéletesen működik.

Egy problémám van. A wp-content/uploads könytárba visszatöltöttem minden fájlt, ennek ellenére a médiatárban nem látom ill. a bejegyzésekben sem jelennek meg. Van rá megoldás, hogy újra a médiatárba kerüljenek?

Amikor manuálisan feltöltesz valamit az uploads könyvtárba, azt még nem veszi tudomásul automatikusan a wp, hiszen honnan tudhatná, hogy az neki szól, vagy csak simán tárolod a fájlokat azon a helyen. Nincs róla bejegyzése.Vagy kézzel végrehajtod a műveletet (vagy nem :slight_smile: ), vagy a költöztetést úgy hajtod végre, ahogyan a nagy könyvben meg van írva.A kísérletezgetéshez (elvileg) annyi aldomaint nyithatsz, amennyit csak akarsz. És minden alkalommal bővül a tudástárad - ráadásként. :slight_smile:

Köszönöm a segítséget. Mindent sikerült megoldani.

Vicces egyébként, az egyik odalamon fél éve jelen van ugyanez a hiba, de most lett elegem, utánajárok.