Nem tudok plugint telepiteni

szia!


  1. ellenőrizd a pluginek kompatibilitását! Nézd meg, hogy az általad használt verziójú WordPress-t támogatja-e! Általában readme fileban benne van, de jó eséllyel a http://wordpress.org/extend/plugins/ is megtalálod
  2. elvileg ugyan minden plugin lényege egy .php file volna, ami muszáj, hogy engedélyezve legyen, de azért nézd meg, hogy a tárhelyszolgáltatód tilt-e valamilyen formátumot! Erre ugyan minimális az esély, mint hibaforrásra, de azért rá lehet kukkantani.
  3. a plugineket a wp-content/plugins könyvtárba kell rakni, kitömörítve, saját folderba, figyelve a szintekre. Azaz, NE csináld azt, hogy XY plugint így telepíted: …/wp-content/plugins/xy/xy/xy_plugin_fileok ! Ez elég potenciális. A legtöbb plugin tömörítve van, és már tartalmazza a saját könyvtárszerkezetét, tehát nézd meg, mit másolsz! Ha csak egy sima xy.php-ból áll a plugin, csinálhatsz neki külön könyvtárat, de jó simán a wp-content/plugins-be is. Ha a zipben, vagy tar.gz-ben egy xy könyvtár van, és abban a többi kóceráj, akkor a könyvtárat húzd át, ahogy van, ne csinálj neki külön könyvtárat.

sziasztok! az a problémám adódott a wp-vel,hogy egyeszerűen nem tudok plugint feltelepiteni. mdent úgy csinálok,ahogy kell (gondolom én), wp-content/plugins mappába telepitek és ha megnézem az adminfelületen,1db plugin se jelenik meg,hogy bekapcsolhatnám. mi lehet a baj? ha valaki segitene,annak előre is köszönöm

ehh,nem néztem meg a kompatibilitást.lehet ez lehet a baj. köszönöm szépen!Neked volt igazad,én voltam láma,rosszul telepitettem.még1x köszi szépen!

Sima liba :wink:

no jó.igy is lehet mondani :slight_smile: de már megoldottam,no :slight_smile: