nem tudok kapcsolódni

Sziasztok.

Az awnetwork-ra sikerült feltelepítenem a wp-t. Már vagy ötször is átnéztem, mit csinálhattam rosszul, de egyszerüen nem tudok kapcsolódni az oldalamra. Ami hibás lehet, az a kiszolgáló név, amit nem tudok mi, a felhasználónév, vagy a domain név? De sikerült feltelepítenem, meg is néztem a tárhelyen, fent van. De ha beírom a http:// domainnév/wp- meg a többit, egyszerüen kiírja, hogy hibás. Ha tudtok valami segítséget nyújtani, azt megköszönném.

Sokat segítenél nekünk vele ha írnál domain nevet!

Ha sikerült felrakni wp-t akkor tuti jónak kell lenni a kiszolgálónévnek!

marcsidesign.com a domain nevem. Már teljesen belekeveredtem. Le is tiltottak egyszer a kelleténél több bejelentkezés kísérlettől De feloldották, és most már megint kétszeri kísérletem volt.

A hibanapló azt írja ki, hogy a publik htm nem létezik.

Amikor a totalkommanderrel feltöltöttem…, illetve most eszembe jutott valami. Tehát kitöltöttem a wp-config.sample-t és elmentettem wp-config.php névve. A másikat kitöröltem. a totalkommanderben az új kapcsolatot kitöltöttem, és kapcsolódni akartam. De nem találtam, nem láttam sehol public.html mappát, amibe fel kellett volna töltenem. Most azt keresem.

Mégegyszer átnéztem, végülis kapcsolódás után kellett volna feljönnie a public_html-nek. Ez nem tudom miért nem jött fel, ergo mégsem töltöttem akkor fel, de szerintem megint letilthattak, mert háromszor kísérleteztem.