Sziasztok!
3.7.1-es wordpresst használok, hirtelen egyik napról a másikra nem tudok a post-okhoz képeket csatolni. A médiatárban lévő képek sem jelennek meg. Ha a verzérlőpultból a médiatárra kattintok akkor a legtöbb fotónál az látható, hogy “leválasztva”.
Már nagyon sok fórumot végignéztem és nem találtam megoldást… (pluginok deaktiválása, 777 hozzárférés stb…)
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám megoldani?
Ugyanez van nálam is, de ha ujra felrakom a wordpresst jó minden addig amíg ki nem lépek az admin felületről, miért van ez. Ha ujra belépek megint nem tudok képet feltölteni kiirja hogy hiba pedig a médiatárban benne van a képe, továbbá ha mondjuk beakarok szurni egy képet megjelnik a feltöltő ablak de a médiatár rész üres benne mintha nem lenne kép pedig van benne.
Detto, nekem is ugyanez a gond. Külföldi fórumon utánaolvasgattam minden plugint ki majd visszakapcsoltam. Semmi. Wordpress ujratelepités, semmi. Sablon alapra majd vissza az ujra, semmi. Aztán olvastam hogy a wp-includes mappában a media-views.min.js nevezzük át a végén .old-ra na így a régi médiatárbejön de galériát igy sem tudok beszúrni csak képet feltölteni. Mi a jó isten nyila van. A szerveren másik wordpresses oldallal semmi baj nincs. HELP, Please vagy ha ti rájöttetek irjátok meg légyszives