Nem tudok grafikus szerkesztőre váltani egy oldal szerkesztésekor

Sziasztok,

van egy rendkívül különös problémám. Az egyik oldal szerkesztésénél nem tudok HTML-ből grafikus módra váltani (vagy vissza). Ez csak ennél az egy oldalnál fordul elő.

Próbáltam már azt, hogy kapcsolok ki plugin-okat, és (úgy?) nagyritkán bejön, de ha frissítést nyomok, és újratölti az oldalt, akkor meg megkapom az üres grafikus szerkesztőt, és HTML módra nem tudok viszaváltani. Ha minden plugint kikapcsolok, akkor is ugyanez a probléma marad.

Ekkor úgy tudok visszaváltani HTML módra, hogy betöltök egy másik oldalt, ott gond nélkül átváltok HTML szerkesztőre, és úgy töltöm vissza a problémás oldal szerkesztését.

Azt is próbáltam már, hogy kitörlöm a tartalmat, és az üres oldalon váltok át, de az sem megy. Tartalmaz néhány 10Kbyte-nyi szöveget, és van benne ázsiai karakter is, de a többi oldalon is, és ott ez nem probléma.

• Tehát a ki-be kapcsolt plugin-ektől független
  • A tartalom mennyiségétől is független

Csatoltam egy képet, ahol látszik, hogy ha a grafikus szerkesztő fülére nyomok, akkor megkapja a link a fókuszt, mert körülötte lesz a kis keret, de nincs hatása.

Van tippetek, hogy mi lehet a gond? Chrome és FF alatt is előjön. :confused:

Köszönöm előre is!

thn

[attachment=0:2r879te9]wphiba.jpg[/attachment:2r879te9]

Csak egyetlen egy lapnál jön ez elő?

Nincs valami spéci kód benne?

Mennyi tartalom van benne? (Hátha csak sok idő kéne a váltáshoz)

Ha létrehozol egy új lapot és átmásolod a tartalmat, annál is fenn áll ez a hiba?

Jó tipp, köszönöm! Átmásoltam egy másik oldalra, és ott nincs vele semmi baj.

495 kifelé mutató hivatkozás van benne, és kb 20 helyi, oldalon belüli. Annyi specialitása van az oldalnak, hogy óránként egyszer egy PHP script, amit CRON-nal időzítettem letölti magának, megszámolja benne a linkeket, és ezt a számot beírja az adatbázis egy bizonyos táblájába. Nem hiszem, hogy emiatt van baja, persze amit nem hiszek, az attól még lehet, hogy mégis úgy van. :D

Most, hogy a Google már beindexelte magának ezt az oldalt, biztosan nem szeretné, ha eltűntetném. :D Azt meg gondolom végképp nem szeretné, ha egy másik oldalon ugyanezt megjeleníteném, mert még kitalálná, hogy rossz pontot ad tartalom duplikáció miatt. Lehetséges, hogy a megoldás az lenne, hogy az amúgy is telepített "Simple 301 Redirects" plugin-nal az oldal URL-jét átirányítanám egy másikra, ami működik?

Köszönöm ismét!

Az eredeti oldal url-ét írd át, az újnak pedig add meg a régit.

Azonos url-en, a régi tartalom, az új (Működő) szerkesztős móddal. :slight_smile: