Nem tudok fotót feltenni se logónak sem header fotónak - "Simple Writer" template

Sziasztok!
Új vagyok a Wordpress használatában, de a html világában nem. Furcsa problémával találkoztam amit nem tudok megoldani. Az ingyenes verzióját telepítettem a Simple Writer template-nek pár nappal ezelőtt, és akkor tévedésből a logónak feltöltöttem egy 900x292 pixeles fotót, ami be is jött mint fejléc fotó. Közben dolgoztam tovább a honlapon és rájöttem, hogy nem a logóhoz hanem a fejléc fotóhoz kell feltölteni az erre a célra szánt fotót, tehát a logó mezőjéből azt eltávolítottam, és a fejléchez akartam feltölteni, de a probléma az, hogy feltöltés után a fotó előnézete csak egy szürke ikon, és nem tudom véglesíteni.

Miután próbálkoztam néhány fotó mérettel, eltávolítottam minden sikertelen header fotót és a logó mezőbe újra fel akartam tölteni a már egyszer működő fotót, de most már oda sem tudtam, a tünet ugyanaz. Ha próbálom szerkeszteni a fotót a beépített szerkesztővel akkor ott látom a fotó mini változatát, de utána nincs folytatás, egyszerűen most nem tudok feltölteni fotót se logónak se fejlécnek.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mellékelek egy 3 perces videót a jelenségről:

Nem bírja a thumbnail méreteket legenerálni.
Az admin/eszközök/webhelyegészségnél miket ír?

Mivel nem csak egy problémám volt a Simple Writerrel, ezért egy belső sugallatra azt csináltam, hogy uninstalláltam a Wordpress-t ami a legújabb verzió volt, és újratelepítettem, de ezúttal az 5.2-es verziót, és csodák csodája, minden működik. :slight_smile:

Akkor nem kompatibilis az új verzióval. Azonban mivel biztonsági javítások is kerültek 5.2 óta, így mielőbb igyekeznék 5.7.x-re felfrissíteni.

Igen, tudom, csak előbb felakartam állítani weboldalt, hogy működjön, utána egy komplett biztonsági mentéssel a hátam mögött majd elkezdem a WP frissítését is és megnézem melyik a legfrissebb WP verzió amivel a plugin működik. Sajnos a szerzők nem reagálnak semmilyen észrevételre ha nem vagy fizetős ügyfelük.