Nem tudok feltölteni semmit

Sziasztok! Segítségre szorulok. Wordpress saját honlapomat az ipage webszolgáltatón keresztül kb. 3 éve üzemeltetem. PHP frissítettem, 5.2.2. fut, de kb. 2 hete nem tudok az oldalamon semmit módosítani, beleírni, feltölteni…
“Feltöltés sikertelen!” - felirat fogad. Rendkívül szomorú vagyok és tanácstalan…

Tud valaki segíteni? Előre köszönöm!!! DL

Szia!

A tárhely php futtatási környezetének módosítása megoldhatja a problémád.
Biztonsági okból több függvény alapértelmezetten tiltott egyes tárhelyeken, de pl. a WordPress -nek szüksége van ezekre.
Ha a cpanel felületen van rá lehetőséged, az engedélyezéshez kattintson a teljes jogú php bekapcsolására.
Ha nem, kérd a szolgáltató segítségét.
Üdv: A

Sziasztok!

Ugyanez a problémám: sem a preview funkció, sem a feltöltés nem működik. Azt az üzenetet látom, hogy a “A WordPress észlelte, hogy a webhelyünk egy nem biztonságos PHP verzióval üzemel”, illetve, hogy “PHP frissítés szükséges”, de fogalmam sincs, hol lehetne frissíteni a “PHP”-t. Az oldalt valaki más rakta össze nekünk :smiley:

… és még valami

Közben megváltozott az Egyesületünk neve is, az ennek megfelelő domain-t megvettük, de foglamam sincs, hogy hol lehetne megváltoztatni a WP-szel létrehozott weblap nevét. Tudtok ezekben segíteni?

Szia,
A PHP verziót - ha van - akkor a Cpanelen keresztül tudod frissíteni. Ha ez nem megy, vagy csak teljesen idegen neked, akkor írj egy üzenetet a tárhely szolgáltatódnak, és kérd meg őket.

A másik kérdésedet nem értem teljesen: új domain alá akarod költöztetni a weboldalt, vagy csak simán átírni a böngészőben látszódó nevet? Az előbbi laikusként kicsit bonyolult lehet, utóbbit a Wordpress admin - > Beállítások -> Általános -> Honlap neve részen tudod átírni.